Miért van ez? Mért nézi le mindenki az olyan lányokat akik már előbb elvesztették a szüzességüket?
kedves kérdező, akkor te most szűz vagy, vagy nem vagy szűz?
18 éves kortól lehetnél érett... pl.
12-17 évesen a mai gyerekek tudatlanok, felelőtlenek, beképzeltek, nagy a pofájuk, félig járnak valakivel, mert nem látták még egymást, megdugják őket, egyből írnak, h terhes vagyok? ---> ebből már látszik, h sehol sincs egy érett "gyerek"....
"Felfogás kérdése... Szerintem ha a pár úgy érzi, h minden oké és miért ne...akkor nincs akadálya..."
Az egy dolog, hogy ők azt érzik. Aztán jön a szoksásos "lehetek terhes", "miért nem volt orgazmuson" "a barátom latexallergiás" stb, baromságok.
Teljesen mindegy, hogy mennyire hiszitek érettnek magatokat, nem vagytok azok, mint ahogy a fenti kérdések sokasága is bizonyítja. És nem azzal van a baj, hogy ilyen fiatalon b*sznak, hanem azzal, hogy az a dicsőség, hogy 13 évesen már legalább 20 f*sz járt az emberben és, hogy lenézik azt, aki esetleg 18 évesen még szűz és, hogy otthon meg eljátsszák a jó kislányt, miközben egy bedrogozott éjszaka után arra sem emlékeznek, hogy hányan mentek át rajta. Éppen tegnap akart ezen az oldalon egy 15 éves kis p*csa kioktatni, hogy neki mennyi élettapasztalata van már. Szánalmas. Töltsétek inkább hasznosan az időt. Tudom, hogy ez ma már ciki, de inkább olvassatok és akkor nem lesztek ennyire degeneráltak. Ha ez így folytatódik, már a nagy csoportban is ciki lesz szűznek lenni.
"Ha ez így folytatódik, már a nagy csoportban is ciki lesz szűznek lenni."
Ne vedd el az óvodás poénomat, amit fentebb írtam!:D
(Nem olvastam el, csak az első féloldalt a válaszokból.)
Hamarabb érhet valaki, de csak lélekben. Attól még a test nem lesz egy 18 éves-é, hogy a gondolkodásmódja már közelít hozzá. Mellesleg nagyobb a valószínűsége, hogy egy 14 éves lány utána váltogatja szépen sorban a partnereit, nagyobb a valószínűsége, hogy meggondolatlanságból valami hülyeséget csinál, és a legtöbbje csak az átlag miatt fekszik le valakivel, vagy mert nagyon kíváncsi, vagy mert túlbecsüli a saját érettségét. stb.stb.
(Vannak kivételek, de a kivétel azért kivétel, mert ritkább a többinél!)
"Ha ez így folytatódik, már a nagy csoportban is ciki lesz szűznek lenni."
Ne vedd el az óvodás poénomat, amit fentebb írtam!:D
Nem olvastam vissza az összes hozzászólást, de ez rohadtul nem volt poén, mert én nem nevettem rajta. Inkább elkeserítő.
".Mond csak 15 évesen mit tennél ha terhes lennél? szaladnál abortuszra?az nem játék! Nem védekezési módszer,lelkileg,fizikailag megterhel. Valljuk be az sem mindegy,hogy 14 vagy 21 évesen sikerül egy baba!"
Szerinted hol érdekli őket. Az oldalon is volt már olyan kérdés, hogy káros-e a harmadik abortusz.
Aki pedig tényleg szeretne gyereket, annak meg nem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!