Melyik cikibb 24 évesen? Ha meleg vagy vagy ha szűz?
Szerintetek melyik a cikibb adott közösségben?
Ha 24 évesen szűz vagyok vagy ha meleg?
Gondolom ez függ az adott közösségtől és értékítéletektől, mégis átlagban kíváncsi lennék, hogy alakulna a válasz...
* 14-15 éves tinitársaságokban
* 16-18 éves tinitársaságokban
* 18-19 gimit végzett társaságokban
* A saját korosztályomban (20+), a huszonévesek társaságában
* 30+ felnőtt korosztályban
Értelmes válaszokat szeretnék kérni, a poszt valamelyik trashblogra való felkészítése helyett :P
Köszönöm előre is!!
24/F
Nem konkrét illetőről szól a kérdés, de a válasz igen. Kérdés, melyik társaságban melyiknek "örülnek" jobban vagy melyikért néznek le jobban. Inkább az egyes korosztályok és társaságok előítéletes megítélésének szenteltem ezt a kérdést.
Fiktív kérdés a társaságok részéről (14-15, 16-17, 18-19, 20+, 30+): Volt már barátnőd?
A válaszod nem, ha visszakérdeznek, miért, melyik társaságnak mit válaszolnál, hogy kevésbé legyen gáz?
Teljesen mindegy, hogy meleg vagyok vagy szűz a kérdés szempontjából. Vedd úgy, hogy azt kérdeztem: melyik társaságban melyiket érdemes mondani, ha még nem volt barátnőm (és valószínűleg nem is nagyon lesz)?
Kíváncsiságból tettem fel a kérdést, és ha kérhetném, fejezzük be az offolást! Az előttem kommentelőket szeretném megkérni, hogy a melegfelvonulásról és úgy általában a melegekről ne itt fejtsék ki a véleményüket, erre vannak sokkal megfelelőbb fórumok. Itt egy konkrét kérdés lett feltéve arról, hogy egyes társaságok mit ítélnek el jobban egy 24 éves férfiben, a szüzességet vagy a homoszexualitást. Kérlek Titeket, maradjunk a témánál!
Ez csak az én véleményem (23 vagyok): sem a szüzesség, sem a homoszexulaitás nem ciki.
A bunkóság, vagy más emberek lenézése inkább "ciki".
@20110715/14:29
Igen, viszont ehhez már egy jóval emelkedettebb gondolkodás kell, amely nélkülözi mások lenézését ilyen szempontok alapján. Tök jó lenne egy olyan világban élni, ahol a többség így gonndolkodik, de sajnos nem élünk ilyen világban, főleg nem, ha a 14-15 éves korosztályra tekintünk. Szerintem egy 14-15 éves kiscsajjal, aki cseszteti a 16 éves kiscsajt, hogy miért nem volt még fiúja, nehezen lehetne megértetni, hogy ne nézze le a 24 éves srácot, ha szűz :) Többek között ezért is tettem fel itt a kérdést, hogy választ kapjak arra, mely társaságok átlagban hogyan vélekednek erről a két dologról, melyiket ítélik meg cikibbnek a maguk módján.
@Többieknek
Kérnék szépen még több, a korosztályokra lebontott választ (eddig 3-at kaptam)! Köszi előre is :)
Tegnap 19:44 vagyok. Na jó, megpróbálom, de nem garantálom a reális választ:
* 14-15 éves tinitársaságokban: ha meleg
* 16-17 éves tinitársaságokban: ha meleg
* 18-19 gimit végzett társaságokban: ha meleg
* 20+ a huszonévesek társaságában: ha szűz
* 30+ felnőtt korosztályban: ha szűz
Szerintem legalábbis ez van.
* 14-15 éves tinitársaságokban: ha meleg
* 16-17 éves tinitársaságokban: ha meleg
* 18-19 gimit végzett társaságokban: ha meleg
* 20+ a huszonévesek társaságában: ha meleg
* 30+ felnőtt korosztályban: ha meleg, ha szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!