Melyik cikibb 24 évesen? Ha meleg vagy vagy ha szűz?
Szerintetek melyik a cikibb adott közösségben?
Ha 24 évesen szűz vagyok vagy ha meleg?
Gondolom ez függ az adott közösségtől és értékítéletektől, mégis átlagban kíváncsi lennék, hogy alakulna a válasz...
* 14-15 éves tinitársaságokban
* 16-18 éves tinitársaságokban
* 18-19 gimit végzett társaságokban
* A saját korosztályomban (20+), a huszonévesek társaságában
* 30+ felnőtt korosztályban
Értelmes válaszokat szeretnék kérni, a poszt valamelyik trashblogra való felkészítése helyett :P
Köszönöm előre is!!
24/F
Ha meleg vagy, nem baj (lázzal már mehetsz háziorvoshoz.). Ha buzogány (mert rövidítve trágár a szó) vagy, egyesek szerint az sem baj, de zárjunk be két buzogányt egy börtöncellába, velük párhuzamosan egy hetero nőt és egy hetero férfit, majd versenyezzenek, kinek lesz előbb gyereke! A nyertes szabadon vállalhatja magát, a vesztes pedig hagyja négy fal között a szokásait!
Érdekesebb kérdés, hogy ki mit gondol a leszbikus kapcsolatokról és a homoszexuális nőkről.
Merthogy - szerintem - hamarabb leülünk egy sörrel csajokat nézni, mint fiúkat, hiszen a női testet vonzónak, a flörtölést izgatónak találjuk, a férfiakkal szemben viszont semmi szexuális vonzalom nem alakul ki, így a buzogányok kapcsolata undorító sokak - én is ide tartozok - szemében, míg a leszbikusokat elfogadják. Ja és a nők szülhetnek gyereket, létezik mesterséges megtermékenyítés, míg a férfiak csak adoptálhatnak 2-3 éves gyermeket. Ha alapból van egy aberráció a "szülőkben", akkor hogy fogják a biológiailag normális viselkedésre nevelni a gyereket? Hangsúlyozom a SZÜL szótő fontosságát :)
20/F - itt az én értékítéletem, remélem hasznos volt.
23:46 vagyok
Látom kiverte a biztosítékot a hozzászólásom. Szerintem a Kérdező arra kíváncsi, hogy az adott korosztály hogyan ítéli meg egy 24 évesről, hogy szüzessége vagy a homoszexualitása a kedvezőtlenebb. Erre válaszoltam, hogy szerintem 18 éves kortól felfelé a többség "gázabbnak" tartja, ha egy 24 éves szűz, mintha meleg lenne. De ez csak az én véleményem.
24/F
Ellentmondásba keveredtél:
"18 éves kortól felfelé a többség "gázabbnak" tartja, ha egy 24 éves szűz, mintha meleg lenne."
"De ez csak az én véleményem. "
Most, ha ez csak a te véleményed akkor honnan tudod, hogy a többségnek mi a véleménye, mi tart "gázabbnak"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!