Hany evesen veszitettetek el a szuzessegeteket? Es hol?
17 éves voltam és a barátoméknál húsvétkor 2 hónap járás után és azóta is együtt vagyunk!
19/L
Kedves Kérdező!
Ha valóban megerőszakoltak, akkor nagyon sok erőt kívánok az eset feldolgozásához. Hidd el, idővel, még ha nem is teljesen, begyógyulnak a sebek, és képes leszel egy párkapcsolat kialakításához. Ezt tapasztalatból mondom.
Hát sajnállak kérdező, de túl kell magad tenni rajta :|
Én 16 vagyok, de még nem veszettem el, bár már nagyon szeretném :) hehe
16L
En modom 14 eves voltam.egy buliba voltam(mostmeg nemszeretnek "szidasokat"hogy ennyi evesen miert jartam bulikba).akkoriban volt egy 15 eves baratom akivel jartam.en mindig nagyobbakkal tekeregtem,mert muindig ramadtak egy-ket evet es kineztem(sokan aztmondjak)egy 17 evesnek is.
szoval ugyvolt,hogy a baratom felhivott a szobajaba(szulinapi bulit rendeztek a baratjanak,az o hazabann),hogy egy kicsit beszelgessunk.en mar akkorra ittam egy kicsit arra nemgondoltam,hogy ebbol lesz is "valami".miutan felmentunk beszelgettunk egy olyan 5 percet majdf feljott harom szamomra ismeretlen baratja.az utolso bezarta az ajtot.nemertettem.aztan ott negyen egy fiu tarsasagaban beszelgettunk meg egy kicsit.de aztan eldurvult a helyzet.ketto lefogott.es a baratom meg a baratja ramtamadtak.nemakartam semmitsem meg akkoriban.en mindigis ugy terveztem hogy egy olyan 17-18 evesen akarom elveszteni.de ez nemsikerult.
szoval most vagyok 20 eves.eddig nemnagyon baratkoztam masokkal csak azokkal akiket nagyonregota(ovodas korom ota)ismertem.bennuk megbiztam.elmondtam nekik az esetet es megertettek,kedvesebbek lettek meg minden.nagyon jolesett.
aztan most egy eve jarok egy fiuval,nagyon szeretem igaz meg nemvoltam ennyira szerelmes de most azthiszem ez az.a baratom is tudja a tortenetet es turelmesen kezel,most masodszorra fekudtem le eletemben valakivel(a baratommal eloszor szeretkeztem).ugy egy honapja korulbelul.felhasitottak az emlekek akkor,de a baratom segitett tultennem magam rajta.ugymosd azota normaslisan tudok elni es mar tobbszor is lefekudtunk.:).megtanitott felejteni.
Vajon miért nem tudlak sajnálni, kedves kérdező! A saját lányodat, tanulva az esetből, remélem, már nem fogod 14 évesen elengedni bulizni meg piálni.
Szóval nem sajnállak, így jártál. Az lenne a legjobb, ha minden mai kis csitri átélne valami hasonlót és akkor legalább megtanulnák, mit szabad és mit nem.
Amúgy 21 vagyok és 18 évesen vesztettem ágyban, párnák közt. Mert volt egy kis eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!