Hany evesen veszitettetek el a szuzessegeteket? Es hol?
tudod nem kellene 14 évesen bulizni,részeg voltál?
amúgy 19 évesen a gólyatáborba
Istenem, hogy itt mennyi állat van! Hát hogy írhattok valakinek ilyen stílusban, ha lehet, hogy megerőszakolták? És ha tényleg? Nektek hogy esne???? Miért lenne ő a hibás? Szerintem még akkor sem a kérdező a hibás, ha esetleg csak rosszul választott, hiszen ezt előtte nem tudhatja az ember....
Amúgy én 16 évesen az akkori pasimnak a szobájában. Nem volt nagy élmény, pedig nagyon szerettem és még 3 évig együtt voltunk utána. Szóval ennyit arról, hogy ez számítana...
Kérdező, hány éves vagy most?
Amúgy szívesen beszélgetnék veled privátban erről, vagy ha kényes másról is, mert hát itt nem lehet, csak leszólnak téged... :@
Hogy lehetnek ennyire f@szfejek??????????? modortalanok... tuskók... igazi, nagybetűs PO:CS mind, egytől egyig!!!! az utolsót leszámítva...
Sajnálom, hogy így esett, tényleg!!
Én még nem vesztettem el, jóideig nem is akarom :P
14/L
'Hogy lehetnek ennyire f@szfejek?????? modortalanok... tuskók... igazi, nagybetűs PO:CS mind, egytől egyig!!!! az utolsót leszámítva... '
Jól végig olvastad a kommenteket...minimum 4 értelmes válasz érkezett,de azért p*csözz le nyugodtan mindenkit.
Én 21 évesen és jól döntöttem. Itthon a szobámban, nem volt az a ,,rózsák meg pezsgő" fajta, de csodás volt és jól döntöttem. Hisz azóta is ő a párom :)
Sajnálom ami veled történt, bár csak képzelni tudom h milyen így. Próbáld úgy folytatni, h ez ne tegye tönkre a további szerelmi életed. Hidd el lehet, h egy nagy tragédia után valami csodás fog jönni.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!