Hány évesen vesztetted el? Milyen körülmények között? Együtt vagytok még? Megbántad azóta?
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 19:15
11/22 anonim válasza:
17 évesen, már fél éve együtt voltunk. Mindketten izgultunk, és nagyon vigyáztunk egymásra. még két évig voltunk együtt. Kedves emlék. Azóta hozzáment egy cimborámhoz, és született 2 gyerekük. Egy baráti társaságba járunk, de mindhárman tudjuk kezelni. Mindenkinek van múltja.
12/22 anonim válasza:
24 évesen.A többiekhez képest elég későn.
Nem bántam meg a dolgot.
Még mindig együtt vagyunk.
13/22 anonim válasza:
19 évesen, szerelemből..azóta is együtt vagyunk (5 éve) és idén lesz az esküvőnk.. :))
14/22 anonim válasza:
23 évesen vesztettem el, most harminc vagyok és ő a férjem. Nem bántam meg, hogy nem kapkodtam el.
15/22 anonim válasza:
16 voltam, és igazábol csak a keresztnevét tudtam, de már azt sem... buli volt... jól éreztük magunkat, de így utólag visszagondolva Megbántam!!
16/22 anonim válasza:
16 éves vagyok,a barátommal vesztettem el 2 hónap után,ő az első fiú az életemben.És nem bántam meg,mert nagyon jó volt.1 éve vagyunk együtt,és most vagyunk a legboldogabbak azthiszem :)
18/22 anonim válasza:
Én 14 és fél évesen vesztettem el, és kicsit sem bántam meg, párommal aki mellesleg 18 éves még mindig teljesen boldogan megvagyunk, és nem s tervezzük a különválást. Te hány éves vagy? (L)
19/22 anonim válasza:
16 évesen még együtt vagyunk azóta már a férjem ,most 29 vagyok.Ő 21 volt,most 34.
20/22 anonim válasza:
Na ezt jól leírtam előző vagyok ő akkor volt 21 mikor a szüzességét elvesztette 16 .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!