Mennyi ideje voltatok együtt a párotokkal, amikor elvesztettétek a szüzességeteket?
16,5 voltam, mikor összejöttem Vele, Ő 18 volt, már nem szűz.
1 év után feküdtem le Vele, előtte petting és orál volt. Azóta is együtt vagyunk, nagyon dúl a love :)
Amúgy van a barátnőim között is, akiről tudok írni:
16L-18F(nem szűz) fél év után, 3,5 éve együtt
16L-16F(szűz) 2 év után, 5 éve együtt
18L-18F(szűz) 3 hónap után, 2,5 éve együtt
16L-16F(szűz) 9 hónap után, 2 évig voltak együtt, több szakítással és béküléssel
16L-17F(szűz) 13 hónap után, 1,5 évig voltak együtt
Igazából nincs jelentősége, én a neveltetésem miatt voltam gátlásos, és úgy gondoltam, azzal veszíthetem el, aki a férjem is lesz később. Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy ez össze is jön :) Viszont sosem a szex volt az elsődleges a kapcsolatunkban, az 1. egy évben, mikor még nem szeretkeztünk, ugyanolyan boldogok voltunk együtt, a szeretkezés csak hab a tortán, a szerelmünk kifejezésének leggyönyörűbb módja... A többieknél is azt láttam, hogy akik igazán szerelmesek voltak egymásba, nem számított, mennyi idő után szexeltek, mindenhol inkább kicsit később, de azóta is tart a szerelem.
20/L
Én 18 voltam ő 24, másfél hónapja voltunk együtt. Ő már nem volt szűz, csak én. Most 22 vagyok és még mindig együtt vagyunk.
22/L
Ő is 15,de már nem szűz.
8 hónapja voltunk együtt akkor
15/L
majdnem megvolt a 6 hónap. 17 évesek vagyunk mindketten, ő szept. elején töli a 18-at.
szerintem jó volt várni vele, mert féltem, hogy szakít utána... mindkettőnknek első volt
Erre én neked csak annyit mondanék:
ha a pároddal tényleg kibirtátok eddig akk ti tényleg szeretitek egymást,és tök mindegy hgy meddig vártok,mert az a pillanat amikor a szikra átalakul cselekedetté,akkor tényleg a külvilág kizárodik és csak kettőtöké a pillanat !
Azaz egyszerűen csak a megfelelő pillanatot várjátok meg,és csak akkor lessz a legjobb az eggyütlátetek :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!