Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyi ideje voltatok együtt...

Mennyi ideje voltatok együtt a párotokkal, amikor elvesztettétek a szüzességeteket?

Figyelt kérdés
Megköszönném, ha azt is odaírnátok, h hány évesek voltatok, és a párotok akkor szűz volt-e még? Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 10. 10:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Egy év után. Előtte mondjuk jó sok ideig volt petting. Mindketten szüzek voltunk. Ő 19, én 15.
2011. júl. 10. 11:42
 12/25 anonim ***** válasza:
73%

16,5 voltam, mikor összejöttem Vele, Ő 18 volt, már nem szűz.

1 év után feküdtem le Vele, előtte petting és orál volt. Azóta is együtt vagyunk, nagyon dúl a love :)

Amúgy van a barátnőim között is, akiről tudok írni:

16L-18F(nem szűz) fél év után, 3,5 éve együtt

16L-16F(szűz) 2 év után, 5 éve együtt

18L-18F(szűz) 3 hónap után, 2,5 éve együtt

16L-16F(szűz) 9 hónap után, 2 évig voltak együtt, több szakítással és béküléssel

16L-17F(szűz) 13 hónap után, 1,5 évig voltak együtt

Igazából nincs jelentősége, én a neveltetésem miatt voltam gátlásos, és úgy gondoltam, azzal veszíthetem el, aki a férjem is lesz később. Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy ez össze is jön :) Viszont sosem a szex volt az elsődleges a kapcsolatunkban, az 1. egy évben, mikor még nem szeretkeztünk, ugyanolyan boldogok voltunk együtt, a szeretkezés csak hab a tortán, a szerelmünk kifejezésének leggyönyörűbb módja... A többieknél is azt láttam, hogy akik igazán szerelmesek voltak egymásba, nem számított, mennyi idő után szexeltek, mindenhol inkább kicsit később, de azóta is tart a szerelem.

20/L

2011. júl. 10. 11:58
 13/25 anonim válasza:
100%

Én 18 voltam ő 24, másfél hónapja voltunk együtt. Ő már nem volt szűz, csak én. Most 22 vagyok és még mindig együtt vagyunk.

22/L

2011. júl. 10. 14:24
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Ő is 15,de már nem szűz.

8 hónapja voltunk együtt akkor

15/L

2011. júl. 10. 15:22
 15/25 anonim válasza:
100%

majdnem megvolt a 6 hónap. 17 évesek vagyunk mindketten, ő szept. elején töli a 18-at.

szerintem jó volt várni vele, mert féltem, hogy szakít utána... mindkettőnknek első volt

2011. júl. 10. 20:45
 16/25 anonim válasza:
100%

7 hónap után

mind ketten 16

2011. júl. 10. 20:57
 17/25 anonim ***** válasza:

Erre én neked csak annyit mondanék:

ha a pároddal tényleg kibirtátok eddig akk ti tényleg szeretitek egymást,és tök mindegy hgy meddig vártok,mert az a pillanat amikor a szikra átalakul cselekedetté,akkor tényleg a külvilág kizárodik és csak kettőtöké a pillanat !

Azaz egyszerűen csak a megfelelő pillanatot várjátok meg,és csak akkor lessz a legjobb az eggyütlátetek :):)

2011. júl. 11. 11:36
 18/25 A kérdező kommentje:
Azért azt szögezzük le, h nem arról van szó, h nem várna rám :) Azt mondja, h ha nem hagynám, h hozzám nyúljon akkor is velem lenne, mert szeret, és abszolút nem a testiségről szól a kapcsolatunk. Csak nagyon keveset tudunk együtt lenni, mert mindketten kollégisták vagyunk, és hiába élünk évközben kollégiumban, de ebből kifolyólag a kollégiumban ugye semmi ilyen jelleg dolgot nem lehet csinálni. Ilyenkor nyáron tudnánk jobban foglalkozni ezzel, ilyenkor van esélyünk pettingre, meg hasonlók, de hát így meg nem sokat tudunk találkozni, mert több 100 km választ el minket. Most is 9 napja nem találkoztunk, és ugye szerintem tisztában van vele mindenki, h ez mennyire megvisel egy kapcsolatot, de jól bírjuk nagyon :) Mindennap többször telefonálunk, és szinte egész éjszaka msnezünk. Tehát ebből is látszik, h nem ezért vagyunk együtt. De eddig egyszer itt aludt, akkor kibírtuk, de szerintem, ha én a jövőhéten náluk alszom ott már én esélyesnek látom, h ebbe az irányba fordulnak a dolgok. Meg ha így jobban belegondolok, ugye tanév közben nem tudunk még egymáshoz se érni rendesen. Tehát most a nyáron lesz a jövőhét, meg azonkívül még max 2-3 éjszaka augusztusban. Után a következő alkalom október vége, az őszi szünet. Szóval nem is a várakozásról van szó, mert ő is tudna vele várni, meg nem sietünk sehova, mert tényleg szeretjük egymást, és hosszú távra tervezünk. Csak ugye mint mondtam a szikra megvan, és kitudja, h mikor pattan ;) de fel vagyunk rá készülve mind a ketten. Megbeszéltük a dolgokat, gondoskodtunk védelemről, és úgy vagyunk vele, h lesz, ami lesz :)
2011. júl. 11. 14:42
 19/25 anonim válasza:
én 17L ő 19F és mindketten szüzek voltunk, 2 hónap után
2011. júl. 12. 10:54
 20/25 anonim ***** válasza:
Hát én csak jót kivánok nektek,és használjátok ki az időt
2011. júl. 12. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!