Miért van az h eddig mintha olyan csajok buktak volna rám akik r. bancok?
Figyelt kérdés
Rendes lányok meg észre sem vesznek??? Nem vagyok vmi menö frajér söt magamat sem tartom szépnek de pár ilyen csaj mondta már h szép vagyok.Hát ezt nemértem :/2011. júl. 9. 21:13
1/10 anonim válasza:
A "rendes lanyok" is gondolhatjak ezt, csak nem mennek csak ugy oda, nem kikezdősek.:) Jobban ismerik az illemet, udvariassagi szabalyokat. MAjd ha kicsit legyeskedsz "rendes lanyok2 korul, mondjuk 20-bol 3-4 biztosan fogja mondani is, hogy szép vagy.:)
2/10 anonim válasza:
akkor ne foglalkozz a ribikkel, had lássák a rendesek, hogy nekem nem ők kellenek, mert addig egy sem akar tőled semmit. ja, és azt se várd, hogy egy rendes lány kezdeményezzen, neked kell először lépned.
3/10 anonim válasza:
Örülj neki bazeg... Engem meg a sokáig csak jókislányok találnak meg, még 22 évesen is szűz voltam, pedig akkor már 10 éve voltak barátnőim... Úgy vágytam egy igazi ribire, aki falhozcsap és elintéz
4/10 anonim válasza:
Talán azért nem találsz normális csajt mert csak egy van és az az én barátnőm...
8/10 anonim válasza:
9/10 Лада válasza:
b***átok meg be***ok a kommenteken :))
10/10 anonim válasza:
A pasik nem mernek közeledni,és ha a csajok teszik akkor már ribancok? milyen dolog már ez?A ribanc az nema ztért az,mert nyomul,hanem mert ország világ túlvan rajta..engem is sokan ribinek tartanak,vagyis az egész suli -.-,mert én merek flörtölni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!