Mennyire fáj az anális szüzesség elvesztése fiúknál?
Nem mindig fáj nagyon, csak kellemetlen, főleh ha egy vadállat a srác, mint akivel én voltam először. Ha sokan tudják, hogy hozzá mész akkor melegnek fognak nézni a környéken, de ha téged ez zavar akkor ne menj bele az egészbe. Amúgy meg minden a partner gyakorlottságán és az előkészítésen múlik.
25F
....
És csodálkoznak a melegek, ha lenézik őket..na vajon miért??mondjam??
Én legalább is elviselem őket, sőt, nem is zavar a jelenlétük..egy feltétellel!!!:ne mutogassák azt, hogy melegek...ne reklámozzák...Szóval nee és ne és ne!!!ne itt, ne az utcán, bent a lakásban!
Én is hasonlóan gondolom, de annyival máshogy, hogy mindenkinek saját joga úgy felöltözni és úgy viselkedni ahogy akar törvényes kereteken belül. Ha ezt más provokálásnak veszi saját baja.
Amíg senki nem buzul mással az utcán senkinek nincs joga bármiért is beszólni neki.
" homoszex+biszex+bikíváncsi=X%
És az a X% koronként csak a statisztikai hiba határon belül mozdult el. Azaz csak a felmérés eredményében, és nem a valóságban volt különbség.
Amúgy romában a nőies melegeket nagyon utálták és támadták. De ez már az ő dolguk jobbára. Tanulságos viszont hogy a férfiak nőiességét akkor sem szerették.
A görögök a öreg-öreg homoszex párokat pedig a pedofilokkal együtt halálraítélték, de a hebefil és ephebophil melegeket és párokat kifejezetten hasznosnak tartották a társadalomszámára."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!