Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen az első együttlét?

Milyen az első együttlét?

Figyelt kérdés
nagyon meglepődtem mikor a volt fiúmról megtudtam hogy a mostani barátnőjével( akivel kb 1,5 hónapja van együtt) lefeküdt vele. ő 16 éves és meg 15. kíváncsi lennék milyen lehet először a szex. hülye vagyok ha úgy gondolom hogy egy olyan fiúval szeretnék először szeretkezni akit igazán szeretek és ő is szeret engem? én még nem akarom 15 évesen elveszíteni max. 17-18 évesen. más is van így ezzel?
2011. júl. 6. 22:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

hajrá, nem lesz 1xű :D mással le kell foglalni :D nekem anno első bnőmnél kb 5 hónapig eszembe se jutott h vaginája is van :D ez van ha vki kellőképp érdekes

19F

2011. júl. 6. 22:28
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem csodálom hogy meglepődtél 1,5 hónap után az első együttlét tényleg korai. Szerintem büszke lehetsz arra hogy így gondolkodsz. Én is ugyan így gondolkodtam,olyan fiúval akartam először szeretkezni akiről tudtam hogy szeret és akit én is szeretek. Ez így is volt. Igaz én elég korán, 15 évesen veszítettem el de akkor már több mint fél éve együtt voltunk. Én sem úgy terveztem hogy majd 15 évesen ágyba bújok valakivel de hát így alakult és nem bántam meg. Nem volt valami kellemes érzés,mert fájt de bíztam benne és tudtam hogy vigyáz rám,ezért szép emlékként maradt meg bennem. Szerintem nem éri meg elsietni a dolgot,megéri várni olyanra akivel kölcsönösek az érzéseitek egymás iránt.
2011. júl. 6. 22:30
 13/14 A kérdező kommentje:
valahogy azt nem tudom elképzelni hogy egy fiú aki 15 vagy 16 éves hogy már kész lenne rá. bár lehet hogy én gondolom rosszul.
2011. júl. 6. 22:33
 14/14 anonim ***** válasza:
ha olyannal csinálod akit szeretsz akkor a legjobb a többihez képest (persze nem csak a lelked mélyén ezt érzed) fáj de ha birod afájdalmat akkor kibirod.. és persze nincs orgazmus de nem is akkora nagy gond ha jó minden:D
2011. júl. 26. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!