Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen az első együttlét?

Milyen az első együttlét?

Figyelt kérdés
nagyon meglepődtem mikor a volt fiúmról megtudtam hogy a mostani barátnőjével( akivel kb 1,5 hónapja van együtt) lefeküdt vele. ő 16 éves és meg 15. kíváncsi lennék milyen lehet először a szex. hülye vagyok ha úgy gondolom hogy egy olyan fiúval szeretnék először szeretkezni akit igazán szeretek és ő is szeret engem? én még nem akarom 15 évesen elveszíteni max. 17-18 évesen. más is van így ezzel?
2011. júl. 6. 22:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
olyan mint a 2.
2011. júl. 6. 22:13
 2/14 anonim válasza:
100%

szia:)

nagyon tetszik a gondolkodásod! normálisan, éretten gondolkodsz a többi korodbelihez képest(átlaghoz képest)

nem, egyáltalán nem hülyeség várni, egy olyan valakire akit szeretsz, és megbízol benne:)

én 17 elmúltam, amikor elvesztettem, több mint fél év után döntöttünk így a párommal. azóta is együtt vagyunk, és nem bántam meg hogy ennyit vártam.

18L

2011. júl. 6. 22:14
 3/14 A kérdező kommentje:
kösz a hasznos választ..idi*ta..
2011. júl. 6. 22:15
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

nah el olvastam így másodjára a megjegyzést is így már annyira nem is v ellenszenves szal kapsz 1 normális választ is.

nem vagy hülyébb mint a lányok 99%-a nem hiszem h lett volna olyan csaj akinek ne ez lett volna a célkitűzése max nem jött össze 17-18 teljesen jó bár lesz abból még 16-17 is megnyugtatlak :D

19F

2011. júl. 6. 22:16
 5/14 anonim ***** válasza:
73%

Örülök, hogy így gondolkodsz. =)

Engem is régóta foglalkoztat a kérdés. Kipróbáltam dolgokat, de szűz vagyok még. Hidd el nem késel el semmivel. Én sem késtem még el semmivel, pedig 18 vagyok, nem egy kínálkozó lehetőséggel a hátam mögött. Többre becsülöm magam annál, hogy egy egy éjszakással veszítsem el.

Helyesen teszed, ha türelmes vagy, hiszen a testednek is meg kell érnie a dologhoz. Nem egy barátnőm korán elkezdte és most szenvednek a következményektől. Ne ess ebbe a hibába! =)

Az pedig teljesen egészséges, hogy egy olyan fiúval akarod, akit szeretsz és ő is téged. Nincs ezzel semmi baj. Én is erre "várok". :)

6/14 anonim ***** válasza:
100%

15.. hát szerintem kicsit korai! Én 17 évesen vesztettem el, és nagyon jó volt. Azóta is együtt vagyunk a barátommal (2 és fél éve). Egyetértek veled, mindenkinek így kéne gondolkodnia!:)

19L

7/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. júl. 6. 22:17
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

az meg h exed csaja mit csinál az ő problémája bár 16 évesen a 1.5 hónap után kicsit erősnek hat nekem :) de ez az ő baja nem az enyém és nem a tiéd

legalább nem erősíted a 14 éves ingyen qrva a party csürhének kategóriát :)

19F

2011. júl. 6. 22:18
 9/14 anonim ***** válasza:

19l: ha mindenki így gondolkodna akkor mi mit csinálnánk gyk olvasás helyett azon ritka alkalmakkor mikor itthon vagyunk és unatkozunk ?:D + az ember hülye 14-15 évesen ha a nagy átlagtól 1: nem sokkal értelmesebb 2: nincs vmi "lelki defektusa" akkor nem fog eljutni arra a következtetésre h ne 14 évesen húzassa meg magát :) [legalábbis én ezt vettem észre]

19F

2011. júl. 6. 22:21
 10/14 A kérdező kommentje:
remélem hogy majd találok egy olyan pasit..:)
2011. júl. 6. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!