Miért nyűg (egyes) pasiknak elvenni egy lány szűzességét?
Ezen soha ne emésszed magad .ha mi van a ha az előtted lévő jobb volt!
Mindig törekedj arra hogy te vagy a legjobb!
Bár igen a magyar lányok nagyjára is ráférne egy kis mínőségi eligazítás,mert lehetnek akármilyen szépek azok általában nem nyújtanak sokmindent az ágyban!
Mert túl kemény meló.
Tényleg csak kötélidegekkel megáldott embereknek való.
A csaj folyton meggondolja magát,mert beparázik,aztán nagy nehezen kb így néz ki a végén.
pólólevétel 1 óra alkudozás,kézellökdössésel finomítva.
melltartólevétel 1 óra alku
nadrág 2óra alku
bugyi 1 óra alku
aztán fojtatódik az alku,hogy-nem rakom be,csak odateszem-megugrik stb.Akár az utolsó pillanatban is meggondolja.
Szóval tényleg ideg játék,hogy az ember ne kapjon dührohamot,vagy próbálja elleplezni.Persze a viszonzás meg eszükbe sem jut,mert annyira el vannak telve a saját gátlásaikkal,gondolataikkal.
Tisztelet a kivételnek.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:49!!!
Sajnálom ,hogy nem érzed magad elég férfinak hogy dolgokat megcsinálj!!!Tanuld meg ha valamit elakarunk érni ,azt el is érjük!!!
Ember!!!Mi van Veled???Hol a vadász ösztönöd???? :)
22:49 Az ilyen lányok akik így viselkednek baromira nem érettek egy kapcsolatra, nem, hogy szexre. Nem hiszem, hogy tényleg szerelmesek lennének és kívánják vagy csak túl fiatalok. Egy normális kapcsolat alapból úgy indul, hogy mindketten szerelmesek.
Egy szűz lány
22.52 nem vágom miről beszélsz.
Én végigcsináltam ezt többször is,uh a vadászösztönömmel nincs gond.
Főleg ha ennyi melót belefeccölök,akkor már végig viszem.
Tényt állapítottam meg,nem azt írtam,hogy alapból elzárkózom a dologtól.
sztem aki ilyen 18-9-20 évesen még szűz, az már nem parázik ennyire (vagy legalábbis nem az összes).
18 évesen el sem mondtam a barátomnak, hogy szűz vagyok, csak levettem róla az inget, és onnantól ment minden...
utána tudta meg, hogy szűz voltam ( és én is, hogy ő is az volt :D).
de én nem féltem, el akartam veszíteni, mert tudtam, hogy jó lesz és kész. :D és jó is volt.
a fiúk is szeretnek általánosítani, hogy minden csaj fél, meg hisztizni fog.
elárulom: a lelkileg szexre, és kapcsolatra felkészült csajok nagyon is akarják a dolgot.
21/L
Válaszok olvasása nélkül:
Nyűgg? a legjobb dolog a világon szüz lánnyal csinálni, igaz csak 2-szer ött össze a dolog de a 2. a mostani feleségem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!