Van erről valami statisztika?
Nem tudom, hogy az maradok, mert akkor úgy élnék. Az a helyzet, hogy körülöttem mindenféle embernek összejött:(csóró, gazdag, kövér, vézna, bunkó, buta, csúnya, ragyás).
Nem tudom én miért maradtam ki belőle. Pedig ugyanúgy élek, mint a többi egyetemista.
Próbálkozás...
Olyan szép szó, csak te sem tudod mit jelent.
Ha t idő alatt n lánynál próbálkozol be és mindegyik p valószínűséggel sikerül, akkor a valószínűsége, hogy pontosan T idő múlva elveszítsd a szüzességed:
P(T) = p^(n*T-1)*(1-p)
annak a valószínűsége, hogy szűz maradj még T ideig
P'(T) = (1-p)^(n*T)
namármost, ha feltételezzük, hogy kéthetente tudsz bepróbálkozni egy lánynál és hogy csupán minden 50.-ből lesz szex (tehát egy próbálkozás 2% eséllyel vezet ágybabújáshoz), akkor annak a valószínűsége hogy 5 év múlva is szűz leszel: 7,23 %, annak a valószínűsége, hogy 10 év múlva sem csempészed be a lompost a virágágyásba: 0,003 %
Ha csak havonta próbálkozol egy lánnyal, ami valljuk be ha hajtasz egy kicsit akkor azért mindenképpen reális, és 2% eséllyel össze is jössz vele, ami szintén reális akkor annak a valószínűsége, hogy 10 év múlva is szűz maradj: 8,85 %.
have fun ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!