Lefeküdnél egy 30 éves szűz fiúval?
Sziasztok!
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert hátha éppen akad itt egy olyan csaj, aki igent mondana.
Tervezem, hogy elmegyek majd egy prostihoz, de jobb lenne egy normális csajjal, egyrészt, mert nem egy hivatásosra szeretnék emlékezni, másrészt félek a betegségektől és nem is vonzanak, mert akár már több ezer pasival is ágyba bújhattak. Sajnos már olvastam negatív szűz fiús-prostis történeteket is, hogy nem jól sikerült. Ha jól sikerülne, akkor pedig nem lenne jó rászokni a fizetősökre.
A beszédhibám (dadogás) miatt alakult így, hogy szűz vagyok. Régebben nagyon gátlásos voltam, az iskolai csúfolódásk sem tettek jót és túl későn kezdtem igazán keresgélni 25-26 évesen. Az első randin jobban izgulok és ez negatívan hat a beszédemre, de az ismerősök között már jobb a helyzet. Talán a szextől el is fog múlni.
Sajnos sok lánynak probléma a dadogás és éppen azoknak volt az, akik igazán tetszettek. Külsőre sem jövök be sokaknak, mert fiatalabbnak nézek ki a koromnál.
Csúnyákkal, kövérekkel pedig nem tudok elképzelni semmit, mert nem működk a kémia. Ilyen depressziós kedvvel és dadogással sajnos jó csajt egyenlőre nem tudok találni. Tartós kapcsolatra asszem nem is vágyom még és nem is bölcs dolog elsőre, mert kellene lennie mindenki életében egy kalandozós időszaknak, hogy legyen viszonyítási alapja is. Viszont érzelmek nélkül meg nem könnyű, de bele kell vágni.
Már nagyon elegem van ebből az állapotból és a sok elveszett év is nagyon bánt. Már gondoltam arra is, hogy kinyírom magam. :(
Nem hinném, hogy éppen itt sikerül találni, de legalább megpróbáltam, hátha valakinek igen lesz a válasza. Budapesti vagyok. Az email címem: szuzsrac@freemail.hu
Nezd, nem hivatasos kizarolag akkor fog Veled lefekudni, ha Te vagy a szive valasztottja. Ha meg Te vagy a szive valasztottja, akkor tetszeni fog neki minden tulajdonsagod, a szuzesseged is csak olaj a vágyának tüzére.:)
Ismeretlenul nulla az esely szerintem...
Szerény véleményem szerint is itt nulla az esély.
Azért ha összejön valami majd írd meg sosem kizárt.
Mellesleg akkor én is kampányolok magamnak egy normális lányt 24SZF.
Nem feküdnék mert nem vagyok meleg.
24/F
Nem feltétlenül nulla. Mostanában már egyre több olyan lány van a diszkókban, akik egy kis piáért bármit megadnának.
Használj gumit akkor kisebb a fertőzés esélye..
Amúgy meg menj el bulikba, diszkóba. Ha iszol felbátorodsz és elmúlik a dadogás. Vagy ne beszélj.. hengereld le a csajt a mosolyoddal :D
Vagy nem tudom. De ahogy körbe néztem múltkor is a diszkóban.. Pff.
Leültem az egyik fotelba egy sötétebb részen s arra lettem figyelmes mikor felnéztem, hogy 1 csávón lovagol egy szőke p.cs@. Persze aztán a biztonsági őr elküldte őket :D höhöh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!