Szűz lányok! Hol lehet veletek ismerkedni?
Hát...
Ha biztosra akarsz menni, akkor az óvodában.
De lassan már azon se akad ki senki, ha két 10 éves kefél, mert az őskorban is csinálták.
A hozzád illő korosztályban viszont valóban nagyítóval, vagy nagy merítésű kérdőíves kutatással lehet csak egy-egy szüzet találni.
Ez jó kérdés barátom.Én is szeretném tudni.
24F
Első kedves válaszoló hol vagy elérhető?
Összehozhatnánk valamit ha külső adottságaiddal nincsenek problémák.
Látom nem nagyon tudsz aludni:)
Egyetemen, könyvtárban, edzőteremben, futópályán. Esetleg parkban. Legalábbis én ilyen helyekre járok. Hol vadászok pasikra? Általában nem szoktam, de ismerősi körből vagy barátok barátaival szoktam ismerkedni.
De hát, ugye nem tudod, ki a szűz, addig, amíg jobban meg nem ismered, vagy egyből le nem támadsz minden járókelőt a kérdéssel :P :D
Hozzám egyébként szólnak :) Szerintem ez butaság, hogy "szűz vagy és nem szólok hozzád" :D Tök normális, átlagos életem van, ugyanúgy tanulok/beszélgetek/járok el bulizni, mint mások, csak épp szűz vagyok :)
19/L
Utolsóóó tetszettél.Hol találkozzunk?
24SZF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!