Ha egy fiú sokáig szűz, akkor miért feltételezik, hogy csak mert nem találta meg az igazit?
Figyelt kérdés
Mintha saját elhatározásából lenne az. Szerintem az esetek 90%-ában arról van szó, hogy a fiú olyannyira ronda vagy félénk, hogy senkinek se kell. Ha valaki nekem olyat mond, hogy "majd megtalálod az igazit", vagy "előbb-utóbb mindenkinek lesz valakije" eléggé ki tudnak hozni a sodromból.2011. júl. 2. 08:00
11/13 Andréz válasza:
Amúgy nem elég kevesen nézik a külsőt, nálam is a külső csak másodlagos, és ezzel nem csak én vagyok így szerintem!
Elsődleges szempont a belső érték, és ha valaki bunkó vagy bármilyen negatív tulajdonsággal bír azokat természetes, hogy mindenki megpróbálja elkerülni.
12/13 anonim válasza:
Ez inkább a lányokra igaz. De az képtelenség, hogy a lányok jobban néznék a külsőt. Maximum a fiúk szerényebb adottságú lánnyal is beérik, de akkor is jobban számít az. A lányok pedig válogatósak. De az az érzésem, hogy fiúból sokkal több nyomi van a világon, és ők már berendezkedtek erre.
Szóval, a válasz, hogy elsőre nem is ezt feltételezik! A mai közgondolkodás szerint a már kb. eminensnek számít az igazit váró fiú. (különben sem "várni" kell :P)
24/f/szűz
13/13 anonim válasza:
Utolsó, márpedig a lányok sokkal inkább a külsőre mennek. Csak nézz szét, hány ronda lányt látsz jóképű fiúval, és hány szép lányt ronda fiúval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!