Első alkalomhoz milyen óvszert ajánlatok?
Figyelt kérdés
Barátommal 1,5 év járás után tervezzük , hogy testileg is egymáséi leszünk. (:
Milyen óvszert ajánlatok . ?
Sok pozítiv/negatív véleményt hallottam a Durex-ről és Lifestyles-ról is..
Szerintetek akkor mégis milyen márkájú óvszer lenne a legmegfelelőbb?
2011. jún. 30. 23:59
13/27 anonim válasza:
Én tartom a hagyományokat:kecskebél
59/L
14/27 anonim válasza:
Durex Pleasuremax Tingling
Durex Arouser
15/27 anonim válasza:
fehérlifestyle-ebben van spermaölő anyag :) bitronságosabb :)
17/27 anonim válasza:
Durex Pleasuremax Tingling - ne evvel! nem kell rögtön extárkkal meg mentolos dolgokkal kezdeni..
Elég egy durex classic, durex love, vagy az elit(extra vékony, exta sikositó és ugyanolyan biztoságos mint a durex többi terméke) is tökéletes!
Sok sikert, érezzétek jol magatokat!
18/27 anonim válasza:
Szerintem meg inkább valami vastagabb gumi kellene az elsőhöz, mert ha a a pasinak is ez az első alkalom, akkor elég hamar fog elsülni... így tovább húzható a dolog.
19/27 anonim válasza:
Hát , nekem sosem volt gond a DUREX bácsival , akármelyiket is vettem , ha nagyon vandálul adod a csajnak az érzést .. És ha ez az első , annyi kis ge.cit fogsz a kis arcára ver.ni Tyűtyűtyűűű :D
20/27 anonim válasza:
szerintem elsonek tok0letes a Twix csoki zacskója, de ha kisebb a farkad, akkor a Mars csokié
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!