Ciki hogy 19 évesen szűz vagyok? Voltak "kapcsolataim" de még egyik fiuval sem jutottunk el oda hogy megtörténjen a dolog! Fiúk ti mit gondoltok erröl?
nem a legjobbb dolog ez alapjan donteni, de ok.. csak az érdekelne, h te ugy mész oda a lanyokhoz, h:
- szűz vagy?
- igen
- jó, akkor h hivnak?
Pff, nem úgy megyek oda. Elkezdünk ismerkedni, barátkozni, aztán ha mondd olyan gyanús dolgokat, vagy konkrétan kijelenti, akkor már nem érdekel, csak barátként.
De azért látszik is valahogy, vagy érezhető a beszédén, viselkedésén. És általában a nem szűz lányok előbb beszélnek a szexuális dolgokról, mint a fiúk
Nekem is inkább a szüzek jönnek be és engem is szekáltak szekálnak mert szűz vagyok
18/F
Én inkább gratulálok, és szurkolok neked, hogy majd ama bizonyos igazival essen meg majd az első, mint az én esetemben:)
Ha meg cikiznek miatta, tojd le! Ők a hülyék, mert már 13-17 évesen nyitogatják a lábukat minden arrajárónak. Te tisztességes vagy, és nyugodtan lehetsz rá büszke:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!