14 (nemsokára 15) évesen (lány) lefeküdt valaki valakivel (16/f) azért mert iszonyatosan szerették egymást. Szerintetek?
Figyelt kérdés
csak apró rövid vélemény is elég lesz, egy kis mellék infó: annyira szeretik egymást amennyire elképzelni se birjátok szerintem.2011. jún. 27. 00:48
11/14 anonim válasza:
És még hozzátenném, hogy nem, nem vagyok rosszindulatú, de szánalmasnak tartom, amikor itt a gyereklányok igazolást keresnek a saját tettükhöz. Mert talán érzi azt, hogy nem volt ez helyes, de ezt azzal igazolja, hogy ők márpedig iszonyatosan szerelmesek. És akkor mi van? Ha érett vagy, akkor ne másoknál keress önigazolást.
12/14 A kérdező kommentje:
az egészbe csak az a szexi hogy nem csaj vagyok és közöm nincs ehez hanem tudok erről... xd nembaj látszik ti meg gondolkodni nemtudtok mert direkt ugy irtam hogy külső szemszögből van nézve. mivel az e lényege hogy csak tudok róla hogy volt ilyen... namind1 legyetek okosak csak nem mindig jön be az a lényeg xD
2011. jún. 27. 20:08
13/14 anonim válasza:
1., Ezzel a stílussal szinte lehetetlen letagadni, hogy te vagy az illető kislány
2., Még ha nem te lennél, akkor sem lenne hiteles, hogy egy még szinte gyerekpár szerelméről nyáladzol itt és keresel igazolást a tetteikre
3., Én 14 évesen nem szólnék be olyanoknak, akik nagy valószínűséggel tapasztaltabbak és okosabbak is nálad, ráadásul veled ellentétben helyesen írni is tudnak.
4., Az előzőkből következően kefélés helyett legközelebb inkább a nyelvtankönyveddel létesíts közelebbi kapcsolatot, mert ezért a förmedvényért itt már elsőben meg kellett volna buktatniuk.
14/14 A kérdező kommentje:
Jézusom... namind1 mondom nem kell elhinni higgyetek amit akartok akkor is ugyvan ahogy irtam... ha meg csaj vagyok akk nemtom mé nincs méhem... ésamugy meg nem ráförmedtem vagyis lehet hogy de de annak is meg van az oka: az hogy teli van ez a sz*r az ilyen rosszindulatu f*szkalapokkal
2011. jún. 28. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!