Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetek ennyitől terhes?

Lehetek ennyitől terhes?

Figyelt kérdés
Szexeltünk a barátommal , és nekem ez volt az első és akkor szakadt ki a szűzhártyám . Nagyon vérzett és fájt is így abbahagytuk , de nagyon megértő volt és segített mindenben ! De azért kicsit félek :/
2011. jún. 26. 23:43
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Remélem az ilyen jellegű kérdések egy része csak trollkodás.

Ha nem, akkor ez a társadalom halálra van ítélve. Az lesz, ami az Idiocracy c. filmben volt. A hülyék szaporodnak gátlástalanul, az intelligencia meg kihal.

Ez van akkor, ha a TV meg az Internet neveli fel a gyereket. Nekem az ilyen gyerekek (mert ilyen tudatlanul gyerek az illető) szüleihez is volna pár keresetlen szavam. Komolyan szánalmas: szart se tud a szexről, de már csinálja. Régebben az ember alapos tudásbeli felkészülés, gumi és nagy óvatosság közepette is parázott az első szexnél, nehogy gyerek legyen. Ezek meg nem lettek felvilágosítva, és gyerekként szexelnek felelőtlenül össze-vissza.

Mi lesz ebből a világból kérem!?

2011. jún. 28. 15:31
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudja megkérdezni neten hogy kell-e védekezdi de azt már igen hogy lehet-e terhes....nem rossz eső után köpönyeg xD
2011. jún. 28. 20:14
 33/41 anonim ***** válasza:
75%

Keleti kultúrákban létezik jó pár olyan nő, aki már 50 éves, van jó pár gyereke - és még soha nem volt havi vérzése.

Nem tartozik szorosan ide, csak példának írtam.

2011. jún. 28. 21:20
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
ciki :D
2011. jún. 29. 16:55
 35/41 anonim ***** válasza:
23%
Ha nem ment el benned és nem vagy peteérés szakaszban akkor kizárt vagy nagyon kicsi esélye van h az légy. Plz olvass!!!
2011. júl. 1. 17:50
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Inkább neked kellene, kedves UTOLSÓ :)
2011. júl. 1. 21:45
 37/41 anonim ***** válasza:

Kedves "21:45" !

Eleget olvastam/ tapasztaltam ahhoz, hogy egy ilyen kérdésre egészséges választ tudjak írni. A te válaszodból, a kérdező még annyit sem tanult mint az enyémből, kérlek ne légy kicsinyes. :D :D

2011. júl. 2. 13:39
 38/41 anonim válasza:

[link]

FUCKYEAH!!x"D

2011. júl. 2. 14:24
 39/41 anonim ***** válasza:
:-DDDDDDDDD
2011. júl. 3. 11:17
 40/41 anonim válasza:
100%
nah terhes lettél?:D
2011. júl. 30. 04:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!