Lehetek ennyitől terhes?
Remélem az ilyen jellegű kérdések egy része csak trollkodás.
Ha nem, akkor ez a társadalom halálra van ítélve. Az lesz, ami az Idiocracy c. filmben volt. A hülyék szaporodnak gátlástalanul, az intelligencia meg kihal.
Ez van akkor, ha a TV meg az Internet neveli fel a gyereket. Nekem az ilyen gyerekek (mert ilyen tudatlanul gyerek az illető) szüleihez is volna pár keresetlen szavam. Komolyan szánalmas: szart se tud a szexről, de már csinálja. Régebben az ember alapos tudásbeli felkészülés, gumi és nagy óvatosság közepette is parázott az első szexnél, nehogy gyerek legyen. Ezek meg nem lettek felvilágosítva, és gyerekként szexelnek felelőtlenül össze-vissza.
Mi lesz ebből a világból kérem!?
Keleti kultúrákban létezik jó pár olyan nő, aki már 50 éves, van jó pár gyereke - és még soha nem volt havi vérzése.
Nem tartozik szorosan ide, csak példának írtam.
Kedves "21:45" !
Eleget olvastam/ tapasztaltam ahhoz, hogy egy ilyen kérdésre egészséges választ tudjak írni. A te válaszodból, a kérdező még annyit sem tanult mint az enyémből, kérlek ne légy kicsinyes. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!