Lehetek ennyitől terhes?
Na, ehhez csak gratulálni lehet!!! És még itt mondja sok nagyokos tini, hogy ő ilyen érett meg olyan érett a szexhez, meg minek várni stb. Hát ezért!!!! Szart se tudnak a szexről, de kefélni azt tudnak!
Mondd kedves kérdező, hány éves vagy, és hol olvastad, hogy annak, aki szűz, annak nem kell védekezni? Vagy egy nagyokos barátnő mondta neked? Vagy szerinted szüzen nem jutnak be a spermiumok, vagy mégis mitől lenne más, mint nem szüzen? Szerinted csak az tud teherbe esni, aki nem szűz? Vagy ezt hogy gondoltad?
Majd' minden nap van egy ilyen kérdés, hogy "csak berakta, de nem ment el, lehetek így terhes?", meg "szűz vagyok, így nem védekeztünk, lehetek így terhes?" stb. kérdések. Unalmasak és szánalmasak, és én speciel most jutottam el odáig, hogy tojok a "ne bántsátok már szegényt" reakciókra, mert aki így gondolkozik, az ne szexeljen. Miért is csinálja? Mert az olyan menő, ugye? Hát, megmondom őszintén, agyatlanul csinálni egy ilyet egyáltalán nem menő, sőt vérciki.
Legszívesebben azt mondanám, hogy minden hozzád hasonló megérdemelné, hogy teherbe essen, de nem mondok ilyet, mert szegény nemkívánt babákat sajnálom. A felelőtlen hülyéket egyáltalán nem.
Basszameg az ilyen ne szaporodjon...születik gyereke és még csak el se tudja neki magyarázni mikor védekezzen...nah jó ha ebből az elsőből gyerek lesz legalább azt megtanulja hogy a szűzhártya nem koton.... Szánalmas komolyna hogy a szexről annyit tud hogy a kuksi bemegy valahogy a nunciba és már azt képzeli hogy minden okés...az hogy milyen feltételekkel lehet valaki AIDSes vagy hogy mikor születik gyerek, vagy ne adj isten hogy milyen betegségeket lehet akár koton mellett is elkapni...
Az ilyen ne szexeljen mert ne adj isten még szaporodik és ha ez a nemzedék amihez sajnos én is tartozom ilyen buta, milyen lesz a következő amit az ilyen emberek hoznak létre???
Jah csak hogy érezd mennyire gáz kikerültél ide is:
És ahányan lájkolták annyian már biztos hogy röhögnek de nem rajtad hanem a tudatlanságon...bár inkább sírni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!