Kialakulhat olyan "hormonzavar" legelső szex után, ami miatt késik a menzesz?
Figyelt kérdés
védekeztünk gumival, de ki is vette a péniszét... elvileg nem lehetek terhes. de e menzeszem két hete késik. esetleg lehet h a szex által felszabadultak olyan hormonok, vagy nem is tudom, kicsit megbolygatta a hormonháztartásom... hogy késleltetik a menzeszt? szeretném ezt hinni, de tudom h terhességi tesztet kéne vennem...:S2008. febr. 24. 22:08
1/4 anonim válasza:
Nekem az elso egyuttlét után kb. másfél hetet késett. Szerintem nincs okod izgalomra, biztos hogy befolyásolhatja!
De ha már túl sokáig nem jon meg, látogass meg egy nogyogyászt!
2/4 anonim válasza:
Sokan számolnak be arról, hogy a szüzességük elvesztése után késik a mensi, igen a hormonok kicsit bezavarnak. És már késhet attól is, hogy izgulsz. Biztos ami biztos alapon vehetsz tesztet, az biztos megnyugtat, és már lehet, másnap megjön:-) De terhes biztos nem vagy, ha nem volt gond az óvszerrel.-)
És igen, egy nőgyógyász is megnyugtathat, de tesztet csinálj akkor mert úgyis az lesz az első kérdése.-)
Ne félj, nincs baj, nyugodtan szeretkezhettek a továbbiakban is.-)
3/4 anonim válasza:
ez csak a nagy izgalomtol van!!!nekem is késset akkor!és a doki mondta hogy ez csupán az izgalomtól volt!!
4/4 anonim válasza:
nekem is késett ,csatlakozom az elöttm szólókhoz, nyugi valószinüleg semmi gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!