Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kialakulhat olyan "hormonzavar...

Kialakulhat olyan "hormonzavar" legelső szex után, ami miatt késik a menzesz?

Figyelt kérdés
védekeztünk gumival, de ki is vette a péniszét... elvileg nem lehetek terhes. de e menzeszem két hete késik. esetleg lehet h a szex által felszabadultak olyan hormonok, vagy nem is tudom, kicsit megbolygatta a hormonháztartásom... hogy késleltetik a menzeszt? szeretném ezt hinni, de tudom h terhességi tesztet kéne vennem...:S
2008. febr. 24. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Nekem az elso egyuttlét után kb. másfél hetet késett. Szerintem nincs okod izgalomra, biztos hogy befolyásolhatja!

De ha már túl sokáig nem jon meg, látogass meg egy nogyogyászt!

2008. febr. 24. 23:54
 2/4 anonim ***** válasza:
72%

Sokan számolnak be arról, hogy a szüzességük elvesztése után késik a mensi, igen a hormonok kicsit bezavarnak. És már késhet attól is, hogy izgulsz. Biztos ami biztos alapon vehetsz tesztet, az biztos megnyugtat, és már lehet, másnap megjön:-) De terhes biztos nem vagy, ha nem volt gond az óvszerrel.-)

És igen, egy nőgyógyász is megnyugtathat, de tesztet csinálj akkor mert úgyis az lesz az első kérdése.-)

Ne félj, nincs baj, nyugodtan szeretkezhettek a továbbiakban is.-)

2008. febr. 25. 12:43
 3/4 anonim válasza:
56%
ez csak a nagy izgalomtol van!!!nekem is késset akkor!és a doki mondta hogy ez csupán az izgalomtól volt!!
2008. febr. 28. 08:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem is késett ,csatlakozom az elöttm szólókhoz, nyugi valószinüleg semmi gáz.
2008. ápr. 10. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!