Mennyi időt várnátok az első együttléttel ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Én 17 éves szűz lány vagyok, a barátom 20 éves és tapasztalt. 1 hónapja vagyunk együtt, fél évig udvarolt. Múltkor bugyin keresztül simogatott ott, de mondta, hogy szóljak, ha zavar. :)2011. jún. 24. 08:46
11/12 anonim válasza:
Érdekes módon én 18 évesen vesztettem el azaz eléggé várattam a dologra. Amikor először lettem szerelmes mégsem tudtam várni fél éveket mert úgy éreztem itt az ideje és 2hónap után már lefeküdtem vele. Máig jó döntésnek tartom mert én tényleg akkor tettem meg amikor a legalkalmasabbnak éreztem, ezt ajánlom neked is. Mindig úgy csináld hogy később semmiképp se tudd megbánni:)
12/12 anonim válasza:
Ugyanígy voltam én 17 éves voltam és szűz ő 20 volt és nem szűz 2 hónap járás után feküdtünk le és nagyon jó volt nem bántam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!