Miért mondja mindenki, hogy ha tizenvalahány évesen veszted el, akkor meg fogod bánni, blabla. Csak én gondolom úgy, hogy nem az számít, mikor hanem, hogy kivel?
Figyelt kérdés
persze, én sem azt mondom, hogy 14 évesen kell elveszíteni, de miért szidja mindenki a 16 évesek, hogy miért csinálják már ilyen korán? Ember, ő is lehet kíváncsi, persze hogy kipróbálja. És ha még tetszik is neki, jó, hogy csinálja nem? Sokkal fontosabb, hogy kivel csinálod, mint hogy mikor. Vagy? Mert azt még megértem, amikor azokat szidják, akik azért dugnak, mert attól lesznek "menők", és közbe csak 15 évesek meg ilyenek, de arra is lehetne gondolni, hogy olyanok is vannak, akik szeretik azt a személyt akivel csinálják....2011. jún. 22. 19:45
11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, ha kedves volt, ha nem.
És mellesleg nem fejmosást szerettem volna kapni, csupán érdekelt, hogy miért szidja mindenki a fiatalabbakat.
és örülnék, ha válaszokban nem arra utalnának, hogy ÉN hiszem azt, hogy mindent tudok stb.
Mert tudom, hogy van még mit tanulnom.
2011. jún. 22. 20:42
12/13 anonim válasza:
20:00-as válaszoló vagyok. Én nem azt mondtam hogy mindentől el legyen tiltva a gyerek. Ja kell buli néha pia is mértékkel, de ha olyan dologról van szó, mint a sex azt komolyan kell venni! Most nézd meg hogy ezen az oldalon nap mint nap hány kérdés jön 12-16 évesektől, hogy sexeltek a barátjával és hogy lehet e terhes, meghogy csak bedugta nem ment el benne és akkor lehet e. Szánalmas az ilyen ,és ez a szülő hibája, mert nem beszélte le a korai sexuális együttlétről. Ebben a korban rengeteget lehet hibázni és ha bekövetkezik valami rossz akkor az életed tönkre mehet. Ezért nem szabad így felfogni a dolgot. Lehet hogy van benne igazság amit mondasz azt nem tagadom. De ennél a témánál a gyerek életéről van szó és ha kell igenis tiltani kell, mert ha nem tiltják akkor jön fel gyakorira és jön is a kérdés hogy lehetek e terhes?...
13/13 anonim válasza:
16 éves vagyok. És nem azért fogok lefeküdni a barátommal mert ő ezt akarja, és nem is azért mert kell, mert az a menő, hanem azért mert én szeretném hogy így legyen. Nálam sem a kor számít, és nem is az, hogy mennyi ideje vagyok vele együtt. Persze nem 1 hónap után. Akkor történik majd meg ha lelkileg is megért rá a kapcsolat. Szüleim is tudják és nem is akadályoznak semmiben, mert tudják, hogy gondolkozom és megbíznak bennem és a döntésemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!