Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 évesen szűz, ideje prostiho...

24 évesen szűz, ideje prostihoz menni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 17:19
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
utolsó: Nem mindegy, mivel szex az kell :D meg nem értem miért kell ennyire kiforgatni mindent. Nem szeretnék semmiféle kapcsolatot, csak szexet, ennyi az egész :)
2011. jún. 25. 00:18
 32/36 anonim ***** válasza:

Hát kis körítéssel érthetőbb. Jó de ugyanúgy, 1 alkalom kielégíti az igényeidet? Vagy multi milliomos vagy? És továbbra is mehetsz bulizni egy éjszakás kalandokat keresve, más is csinálja. Egymagadban vagy attól még összeugorhatsz valakivel, vagy cseverészhetsz. Max majd kedved lesz többet beszélgetni.

Ha meg ez nem jó akkor menjél már, csomó oldal van, okosabb már úgyse leszel max ismételni tudom ami már volt.

2011. jún. 25. 00:31
 33/36 anonim ***** válasza:
En megertelek kerdezo, ha lenne penzem mar mennek en is.
2011. jún. 25. 11:28
 34/36 anonim válasza:
Ne higyj ezeknek itt! Ha megteheted anyagilag akkor nézz ki neten egy jót és biztosat, menj el igényesen és hidd el ugy kicsavarnak hogy életre szolo élmény. Azok a nök tényleg értik a dolgukat, nem finnyáznak mint az itt magyarázó szerelmesdi nők!
2011. jún. 28. 23:26
 35/36 anonim ***** válasza:

Na erre csak azt tudom mondani amit korábban is. Végül is ha csak konkrétan szüzesség miatt ok menjen ö dolga (egyébként is az), másfelől meg ugye neki szex kell persze ha 1-2-3 havonta 1szer az igénye akkor az még belefér, ha nem akkor meg hacsak nem úszkál pénzben vagy keres havi 2-300-at akkor vagy nem eszik semmit vagy lemondhat róla.

Egyébként meg életre szóló élmény aha, lehet, de lehet hogy szar lesz. És egy normális lány is lehet ugyanolyan életre szóló meg azért ha nem luxus prostihoz mész ezek is csak emberek lehet 1-2en még bénábbak is ágyban mint 1-2 lány. Bár azért ha jót választasz az csak jó már. De az is életre szóló ha összejössz egy lánnyal és úgy. Plusz tapasztalat mert itt meg fizetsz azt mehet.

Szóval lehet tök jó, csak ha hosszútávon tervezed mint szex hát.. az gáz. ÉS szarul is járnál, d

2011. jún. 29. 11:31
 36/36 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hol jársz a témában már, de szerintem első alkalommal prostihoz menni nem a legjobb. Talán azért gondoltál rá, mert ott fizetsz, és nem gáz, ha ügyetlen vagy, de egy egy éjszakás kalandnál nem biztos, hogy tolerálja a lány.

Viszont vannak olyan tapasztaltabb lányok, akik szívesen avatnak be tapasztalatlan fiúkat. Szerintem ilyet kellene megpróbálnod. Érdemes lenne körülnézned.

Egyik barátnő házas, de a férje szinte már rá se néz, hiába kezdemény, és vet be mindent, épp nem köpi le. Szokott chatelni, és teljesen véletlenül találkozott össze egy 18 éves sráccal(barátnőm 36 volt), aki szintén a szüzességét akarta elveszíteni. Pár heti levelezés, beszélgetés után összejöttek. Megbeszélték, hogy csak egy alkalom lesz. Ha jól emlékszem egy délutánt töltöttek együtt, és azt mondta igyekezett mindenbe bevezetni a srácot. Azóta nem is találkoztak.

Szerintem neked is valami ilyennel kellene próbálkoznod.

2011. júl. 3. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!