24 évesen szűz, ideje prostihoz menni?
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó: Az a baj, hogy nem vagyok éppen egy szociális ember, inkább afféle magányos farkas, de szeretek is az lenni. Nem szeretek emberekkel ismerkedni, beszélgetni, sem azt, ha körül vagyok véve velük. Egyik válaszoló írta, hogy jobb a szex ha a szerelmeddel csinálod. Na igazából nekem arra sincs igényem (mármint a szerelemre), csak a szex kell semmi érzelgősdi, ezért is gondoltam a prostikra így hirtelen.
én erről legszivesebben lebeszélnélek, de te tudod. Hidd el, h miután megtörténik - elveszted a szüzességed, nem lesz semmivel sem jobb. Nem leszel már szűz ennyi. De ez nem fog semmilyen örömet okozni neked, sőt vesztel egy csomo pénz, és még magányosabbnak fogod magad érezni és kiszolgáltatottnak. ha annyira hiányzik a szex az életedből, akkor bár tagadod szerintem a szerelem is hiányzik neked. Ez a 2 dolog összefügg, ha szerelmes vagy, kell a szex, és a szex is akkor jo, ha szerelmes vagy. Ezen gondolkodj el, én a helyedben elkezdenék lányokkal ismerkedni, utcán, bárban, neten, bárhol, megprobalnak egy kapcsolatot, igy is ugyanugy szexelhetsz, ha nem fogod akarni tovább, lelépsz, ha mégis, még a boldogságot is megtalálhatod.
Egyszerűen nem értem, 24 évesen ugy érzed itt az ideje szexelni, elveszteni a szüzességed, arra nem érzel kényszert, h itt az ideje szerelmesnek lenni?
Hmm. Szerintem meg aki előbb említette hogy szerelemre is szükséged van igaza van. Meg ha igazán menni akarnál nem itt kérdezted volna meg hanem már elmentél volna. Mert itt most mit mondanak, áh ne még várj 8 évet.
Szóval, valamennyire te is úgy gondolhatod hogy mást kéne. Esetleg még nem érezted annyira hogy érezd a hiányát, de valamennyire csak érzed így 24 évesen már. + mondat hogy nem vagy egy szociális hát attól hogy magányosabb vagy még szocializálódhatsz. Előbb utóbb csak belejössz.
Egyik ismerősöm egyébként volt prostinál 1 alkalommal, gyorsan elmesélte mindenikek (nekem is ugye) pár napig semmi aztán meg csak sokkal rosszabban érezte magát, nem is beszéltünk róla. De ha ez nem is, 1 alkalom mit ér? Mert ezzel az erővel kamuzhatod hogy már nem vagy az ha csak szüzesség miatt. Másik meg ha nem kell kapcsolat nem mind1 hogy szűz vagy vagy sem?.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!