Maddam kérdése:
Megjott es most nem gorcsolok ez baj lehet? ! Kosszonom elore is!
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 20:44
1/9 anonim válasza:
a menstruáció alatt nem minden percben görcsölsz....
nekem van amikor nem görcsölök,csak a fejem fáj....
és ha még csak ma van az első nap,akkor attól lehet,hogy második nap már fogsz görcsölni....
2/9 anonim válasza:
ja nekem is van amikor annyira görcsöl hogy alig bírok menni máskor nem is érzem és ez így változó.
15/L
3/9 A kérdező kommentje:
jah mar ma van masodik napja es nem jon most menstrualok vagy nem egyaltalan nem gorcsolok!!! halistenek!!! ti hogy vagytok ezel meg anyukamnak nem merem elmondani !!mit csinaljak!!???
2011. jún. 21. 03:54
4/9 A kérdező kommentje:
jah most jott meg eloszor es 14 eves vagyok
2011. jún. 21. 03:54
5/9 anonim válasza:
nekem ötödikes koromban jött meg először és nem fájt akkor a hasam ha jól emlékszem ez mindenkinél más, örülj h nem fáj a hasad, meg am is most fog beállni:D
előző voltam
6/9 anonim válasza:
kicsikem,nekem 5-es koromban jott meg,akkor nem fajt,csk nagyon picit,de most olykor-olykor annyira faj,hogy mulkor a sulibol szinte mentovel vittek haza.szoval orulj ha nem faj,vagy gorcsol.
7/9 A kérdező kommentje:
kosszonjom szepen mindenkinek!!!!!!
2011. jún. 21. 23:26
8/9 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok, két éve van meg, de ha hiszed ha nem eddig egyetlen egyszer sem fájt. :) Szóval ne aggódj, és szívből kívánom, hogy a későbbiekben sem fájjon neked. :)
9/9 A kérdező kommentje:
kosszonom szepen szoval akkor akkor jot meg mint nekem kosszonom!!
2011. jún. 22. 03:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!