Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetesen normális hogy...

33 hetesen normális hogy nagyon sokat gorcsolok, és fáj a hasam?

Figyelt kérdés
Néha ugy érzem mintha szurkálnák a hasam, néha pedig csak ugy fáj belul. Ez mitol lehet?? Dokihoz csak egy és fél hét mulva megyek!
2010. aug. 15. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Magnéziumot szedsz??? Mert az csodákat tesz! MgB6-ból napi 3x2.+pihi, ha sokat jössz-mész.

Szurkálni Nekem is szurkált, az normális, de ha görcsölsz, még pihenés után is, akkor menj el előbb a dokihoz szerintem.

Üdv:40+2km.

2010. aug. 15. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is 33 hetes vagyok, és nekem is fáj a hasam alja. Olyan mintha meg akarna jönni. Pedig szedek napi 3x1 Magne B6-ot.
2010. aug. 17. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
én is 33 hetes vagyok és már jó párszor nekem is voltak/vannak görcseim,mensi szerű és én is szedek magnéziumot
2010. aug. 17. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia. Ilyenkor már a jóslófájásokat érezheted, ezért természetes a szurkálás és a görcs. Ha nem vérzel és nem folyik a magzatvíz, akkor ne idegeskedj.

Pihizz sokat, és szedjél MagneB6-ot, ahogy az előttem szólók írták.

További boldog babavárást, már nincs sok hátra! :-)

Üdv: három gyermekes anyuka

2010. aug. 17. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:

nekem is ez volt 30. héttöl! Iszonyatos volt! Aztán kb. 2 hete elkezdtek ritkulni, mostmár csak néha fordul elö.

Lehet, hogy nálad is ritkulni fog. Amúgy bevehetsz fájdalomcsillapítót is, nem fog ártani a babának ne aggódj, az orvosom mondta.

Van egy Spedifen nevezetü por, vény nélkül kapható, fel kell oldani vízben, nekem az bevált. Terhesekre semmilyen mellékhatással nincs. Csak akkor vedd be ha már nagyon fáj!

36 hetes

2010. aug. 18. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!