Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen romantikus zenéket...

Milyen romantikus zenéket ajánlatok az első alkalomra?

Figyelt kérdés
barátnőmmel már mindent elterveztünk az első együttlétere és mivel nagyon romantikus típus, ezért szeretném ha pár zenecímet ajánlanátok .köszi
2009. márc. 23. 22:36
 1/6 anonim válasza:
100%
ha egyedül vagytok a csendet. egymás sóhajtása sokkal jobb bármilyen zenénél. : )
2009. márc. 23. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is!Nem kell oda zene,akármennyire romantikus a barátnőd.Ha előtte úgy is minden tökéletes,akkor hidd el nem lesz semmi baj.És tényleg egymást hallani a legjobb,és legizgatóbb :)
2009. márc. 23. 22:53
 3/6 anonim válasza:

... de, ha mégis, akkor valami smooth jazz.

pl.: [link]

2009. márc. 23. 23:51
 4/6 anonim ***** válasza:
ez bennem is felmerült..de szerintem a legjobb a csend.viszont1tanácsot ha megfogadsz:tv semmiképp ne szóljon közbe..ne felejtsétek bekapcsolva..mi épp nyaralás közben bújtunk össze a párommal elöször,a tv t ugy felejtettük,és a mai napig néha az cseng a fülemben hogy:Szemir ments meg..segitség..:D(talán cobra11 ment épp?):)sok sok örömöt nektek,remélem szép lesz minden:)
2009. márc. 24. 22:07
 5/6 anonim válasza:
első vagyok. eszembe jutott, a tv-s hozzászólónak köszönhetően, hogy rádiót se kapcsoljatok. a hírek elég lehangolóak tudnak lenni. :)
2009. márc. 25. 22:51
 6/6 anonim válasza:
Mikor nekem volt az első, Szívek szállodája ment a tv-be :D nem volt idő kikapcsolni a tv-t....:)
2009. márc. 26. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!