Elvegyem a szűzeségét?
Van egy lány akivel már 6 hónapja együtt vagyok.16Éves és elszeretné veszíteni a szűzeségét.
Vérezni fog majd?
Ha igen nagyon?
Adnak kotont 18 éven aluliaknak? Mert még énsem vagyok 18.
Köszi a válaszokat.
De az is lehet, hogy nem fog vérezni, illetve hogy csak olyan minimálisan, hogy észre sem fogjátok venni. Ha pedig vérzik, akkor normál esetben nem nagyon és nem sokáig. Óvszert pedig természetesen bárhol vásárolhatsz, nem kérnek hozzá személyit.
De hogy a fő kérdésedre válaszoljak: csak akkor, ha mindketten akarjátok. Az igazat megvallva nekem egy kicsit bizonytalannak és tájékozatlannak tűnsz, nem biztos, hogy meg kéne tennetek. Semmit nem veszítetek, ha vártok még egy kicsit.
De a ti döntésetek.
Az a probléma,hogy én már nem vagyok szűz,és 6 hónapot várni azért kicsit durva,és lehetett volna,ezer.
És akarjuk mindketten.
Köszi a választ.
"És akarjuk mindketten."
Akkor hajrá....
ha tampont használ nem fog vérezni,ugyanis az már kitágította 8vagy berepesztette) a hártyát.
ha nem akkor lehet kicsit/vagy eléggé vérezni fog.
ez lány függő
én 16 vagyok 3 hete élek nemi életet.
amikor elvesztettem nem is vérzett,pedig nem újaztam magam és tampont se használtam.
16/L
Nem adnak 18 alatt :(
nagyon fog vérezni:S mert ez bizony kemény meló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!