Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit szóltok a cikkhez?

Mit szóltok a cikkhez?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 17. 11:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

hát ha van valóság alapja ha nincs.

Egy biztos aki még nem töltötte be a 16. élet évét akár fiú akár lány az ne szexeljen. Nincs még felkészülve rá.

2011. jún. 21. 07:21
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Hű de okos itt egy két ember. Képzeld én 16 évesen vesztettem el, és már kész voltam rá. Ez teljesen emberfüggő, nem korhoz kötött dolog. Ha valaki korábban érik mint ez átlag lányok, akkor teljesen normális ha 1 éves kapcsolat után úgy érzi az ember h kész rá. És a kutatásokról meg csak annyit, hogy tényleg csak pénzhajszolás az egész, mármint az ilyenfélék. :S És az előttem szólónak igaza volt, a narancslés meg impotenciás cuccokkal, és az az értelmes válaszoló aki azt írta hogy amerikai nézet, meg stb., csak gratulálni tudok, mert kapásból 8 nyelvtanhiba van az írásába...Ja és attól hogy itt minden nap látom kiírva h "én 18 évesen veszítettem el" "22 évesen veszítettem el", attól még mindenki tudja h nem ez a normális, és aki akkor veszítette el és itt büszkélkedik, azt megnézném hogy néz ki, mert szerintem kevés százalékuk lenne szexi, vagy egyáltalán jól kinéző...
2011. jún. 21. 07:54
 13/16 anonim ***** válasza:
24%
*15 évesen
2011. jún. 21. 07:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Juj, de cuki volt 07:45XD Akkor belinkelem neked is amit a cikkben olvashatsz: "gyakoribb"

Ezt értelmezd:)

2011. jún. 21. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Először is... a szex nem kor hanem érettség kérdése... van aki 15 évesen érettebb mint egy 25...

másodszor... azért van annyi válás-szerény véleményem szerint- mert az emberek lusták megoldani a problémáikat. egyszerűbb azt mondani hogy jo váljunk el mint magunkon változtatni más kedvéért...

ennyi.

Lexi19

2011. jún. 22. 00:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát igen ez a legnagyobb próbléma, hogy menekülnek belőle mint hogy megoldják:S Ám meg mivel érettebb egy 15 éves? A pícsája az, de nem az esze-.-" Mai világban nem is tisztelik az időseket:S Akkor mennyire lehet már érettebb, ha erre se képes? Lol. Mert széttenni egy lábat nem bonyolult még 12 évesen se:S
2011. jún. 22. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!