Hogy ha valaki most megy elöször nőgyógyászhoz de már lefeküdt valakivel, de a szülei nem tudják az ott ki fog derülni?
mért nem mondod el inkább az anyukádnak hogy nem vagy az? ha annyira jóban vagy vele h még el is kisér a nőgyogyra akk sztem megérdemelné hogy ne hazudj neki hanem őszintén mond el h mi a szitu. meg am ha már 'muszáj' menned kivizsgálásra vagy bármire (mert ugyebár konkrétan nem irtad le h gyógyszerért mész) akkor vagy elég idős ahhoz is h ne legyél szüz. ha meg gyógyszerért mész, akkor mi a fenének titkolózol? örülj h anyud elmegy veled és tudja h legalább tudatosan szexelsz, és védekezel! a szüzlányoknak fölösleges a tabletta. egy szülő sem ennyire buta...
légy vele őszinte. sztem.
(am nem tom kiküldik e ha te beengeded magaddal. am fognak kenetmintát venni, ami nem tul kellemes, ugyh készülj arra hogy jobb ha ő nincs ott, erről beszélj vele.. aztán mindig probálj ellazulni. ha az segit beszélgess a dokival közben, de semmiképp ne stresszelj, ne szorits rá, mert csak rossz élményként marad meg. ne légy szégyellős, gondolj arra hogy napjában 100 puncit lát és matat is bennük, a tied sem lesz átlagon felüli vagy emlitésre méltó. de mindenképp legyél nagyon laza!!)
remélem nem voltam tul ijesztő:D am nem vészes ám a dolog. én most a terhességem miatt havonta járok és mindig megvizsgál:) de én már span vagyok a dokival:) nagyon aranyos és mindig válaszol a kérdéseimre:D már tudja h nekem mindig sok van XD
sok sikert anyudhoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!