Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Ha a lánynak úgy vesztit...

Fiúk! Ha a lánynak úgy vesztitek el a szüzességét, hogy nincs orgazmusa, az rosszul esik nektek?

Figyelt kérdés
Mert ugye ez az általános, hogy akkor nincs orgazmus.. De az én barátomban már az is tüskét okoz, ha pl. ujjazáskor csak kicsi orgazmusom van.. És félek kicsit, hogy ezt ő csalódásként fogja megélni, pedig én azt szeretném ha minden tökéletes lenne.. :)
2011. jún. 15. 09:50
1 2 3
 21/25 PPatrik válasza:

Ne az orgazmus hajszolása legyen a fő cél... Olyan mintha elmennél egy masszázsra, ahol mondjuk lábtól kezdik fej felé, Te a fejmasszázst várod nagyon, és többinél csak arra gondolsz, tartsunk már fejnél... Eközben amit élvezhetnél mert jó, azt nem élvezed.

A szeretkezés jó szó. (ellentétben a dugás kefélés stb-vel) Szóval szeretkezzetek és élvezzétek ki azt a pillanatot ami éppen van. Hopp becsusszant egy orgazmus... Ha jól csináljátok kb ilyen lesz. (illetve nem emlékeztek hogy is volt :) )

Ha azon görcsölsz hogy tökéletes legyen, nem lesz az. Ha átadod magad az érzelmeidnek, érzéseidnek, akkor igen.

2011. jún. 15. 15:44
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm Patrik, nagyon tetszett a hasonlat, és igazad van.
2011. jún. 15. 16:07
 23/25 anonim ***** válasza:
Hol érdekel engem, hogy volt-e neki, vagy nem. Jól éreztem magam és csak ez számít.
2011. jún. 15. 18:59
 24/25 A kérdező kommentje:
grat.. az ilyenektől mentsen meg Isten :D
2011. jún. 15. 19:27
 25/25 anonim ***** válasza:
Rosszul esik, de ez valamilyen szinten az ő hibája is. A legtöbb lánynak egyszerűen csak jobban fáj az első szex, mint amekkora az élvezet. Második-harmadik-negyedik alkalmakkor már ha ügyes vagy, élvezni fogja. :)
2011. jún. 18. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!