14 éves vagyok és nem szűz.3 hónapja lefeküdtem a barátommal azóta minden héten csináljuk és nagyon jó ( a barátom már nem kezdő) nagyon szeretjük egymást. Kérdés lent (? )
Mit b@sztatjátok már ezzel a 18as korhatárral?
Eleve hülyeség korhoz kötni a szexualitást.
tegnap 23:15
igazad van, nem kell korhoz kötni, a 8-9 éves gyerekek is szexeljenek már...:S
kérdező!
te még csak egy taknyos gyerek vagy, én szégyelném magam a helyedben...kiváncsi vagyok, mit szólnának ehhez a szüleid. Mit fogsz szólni majd ha a gyereked is ennyi évesen szexel?
Még rá sem kattintottam, tudtam, hogy jönnek a szentfazekak a 18-as karikával, a taknyozással, hogy éretlen vagy, meg hülye kis pics@, mittomén...:-D
Ez egy nagyon provokatív kérdés, még ha nem is szántad annak:-D
Figyelj... Jó érzés. Élvezed. Ő is. Nagyon szeretitek egymást.
Akkor? Mit kell ezen túlragozni?
Csak ésszel szexeljetek, védekezzetek!
Az itteni válaszokból meg jobb, ha a felére sem figyelsz oda (majd úgyis jön valami okoskodó, aki megmondja, hogy beleértve az enyémet is... Már most nagyon vicces, akárki is lesz az...:-D)
Én is 14 voltam, mikor elvesztettem az akkor 18 éves barátommal, és nem bántam meg, jó volt (az első nem, de szerintem nincs olyan, akinek az jó, a többi viszont igen, és azóta is:-D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!