18 éves vagyok és szűz mit tehetnék? Többit lent!
18 éves vagyok de még csókolózni sem csókolóztam.Anyukám szinte sehová sem enged, sosem voltak barátaim.Csak tanulok egész nap mert, ha nem akkor kiabál velem.Bulizni sem járok,csak a tanulásnak élek.Szerintetek mit tehetnék?Lehet nem is tetszenék a lányoknak,nincs önbizalmam se segítenétek?
18,5/f
menj olyan egyetemre hogy netudjál bejárós lenni. ez lesz a megoldás csak...
itthonrol énse mentem el soha sehova... miutána felkerültem egyetemre, azóta van rá lehetőség. nem lettem egy hűdenagy bulizós partyarc meg bulikkirálya, arra sose vágytam, de az a szabadság felbecsülhetetlen hogy akkor megyek amikor akarok oda ahova akarok azokkal akikkel akarok :) oldd meg hogy lakhass külön, és akkor nincs póráz többé! :) hetente meg hazamész hogy lássák hogy egyben vagy. persze az hogy kiszabadulsz ne jelentse hogy hagyod magad rosszba vinni, nemkell attól meggajdulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!