Mintha egyre több huszonéves szűz lenne. Főleg a fiúk között. Vajon miért? Mi lehet az oka?
válasz megírásának időpontja: 06-10 21:54
vele teljesen egyet értek. Lehet hogy nem egy éjszakás kalandokban gondolkodnak, hanem komolyan is gondolják a dolgot, de a nők ezeket a pasikat sz*rják le a legjobban
mert nem foglalkoznak a csajokkal tizenéves korukban, ez nem baj sztem :)
és nem rondák! 20 éves volt a barátom amikor elvettem neki a szüzességét (ő is nekem) és nagyon helyes srác! :)
Az a nagy helyzet, hogy:
a lányok, főleg a 2o-as éveikben járok lenézik még a szűz, de normális srácokat. A másik, hogy egyidős srácokkal, netán fiatalabbakkal- kicsivel- nem jönnek össze. + cm-vel alacsonyabbal szintén. ÉS még sorolhatnám.
A lányoknak baj ha valaki túl férfias, mert ápolatlan, ha nem az akkor divatmajom. Ha sokat keres munkamániásnak nézik, ha keveset csórónak, ha fiatalabb kicsivel náluk, tapasztalatlannak,és még sok ellenpárt tudnék felhozni.
Semmi sem jó nekik, és még kiröhögik azokat az embereket, akik régimódi trükkökkel akarnak udvarolni, és aztán csúnya szavakkal lekoppintják.
De sok mást lehetne írni még erről is.
Sok srácnak elveszik az önbizalma, a lányok idióta emberfeletti elvárásaikkal szemben. Akkor hogy is áljanak neki a dolgokhoz?
A lányok hajlamosak megfeledkezni arról, hogy voltak szüzek, rinyálnak itt hogy szüzek és nem fogadják el őket, de az ellenkezője történik 95%ban. ÉS amikor ezek ezek a nem szűz lányok találkoznak szűz sráccal, akkor meg kiröhögi, holott ő is az volt 4 napja vagy 1 hónapja, és hogy mit képzel ez az illető, hogy még tapasztala sincs..
De hát kérem, valamikor el kell kezdeni.
Vagy pénzeljen Kúrvákhoz? Az egész ország lassan tele lesz ezekkel, hogy a hapsik a leendő párjuk elé bátran és nyiltan ki merjenek, hogy ők már nem szűzek és ígyy elfogasdják őket.
Kapitalizmus van, aki nem versenyképes kiesik. Sajnosa z emberi értékekbe is beleivódott.
PErsze mindkét nem hibás valamiben, de csak azért mert gyengék és lelküket eladják enneka mocsok világnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!