Van megoldas? Az a nagy gondom van, hogy kb 0 mellem van, es mar 16eves vagyok. Minden velem egykoru lanynak mar regen jo formas melle van. Esetleg nincs valami modszer, vitamin vagy ilyesemi amit be tudnek szerezni (Romania), van valami megoldas?
Sose felj en lassan 21 leszek es semmi mellem nincs.
Alig latszik, raadasul ronda is.
Egyedul akkor nez ki valahogy, ha fazom.Meg nem talaltam olyan melltartot ami ne lett volna nagy.
Utalom...
Neha mar leszbinek erzem magam mert folyton masok mellet bamulom, olyan jo, hogy nekik van.
Baratom azt mondja neki tetszik, de nyilvan orulne, ha nem fiuval kene jarnia.
16 evesen meg en is remenykedtem. Mara feladtam:(
Ne aggódjatok már annyit, lehet hogy a nagy melleket bámuljuk meg látványosabban, de ugyanúgy szeretjük a kisebb mellel megáldott lányokat is.
26 ff
Ok hogy kisebb, de a semmi az semmi.
Megis hogy oruljek neki.
Erre senki nem mondana, hogy szep. Senki.
20\L
Ha nem minuszos nekem akkor is megtenné... De te úgy látom tényleg versenyzel a másik lánnyal. :D Hát menten lefosom a bokám.
26 ff
Dehogy versenyzek:D
Engem az sose erdekelt en csak szimplan azt kerdem: miert en vagyok mutans?:D:D
De ti ezt sosem ertitek meg:D
Kb mintha allva 5 cm lenne:)
Tévedés. 5cm-el semmit sem lehet kezdeni.
TE tudsz majd szoptatni.
És nem értem mit nem lehet felfogni azon, hogy vannak férfiak, akik imádják a kis melleket??? Például én...
Nekem tetszik még az is, ha szinte nincs is. Sokkal jobban mint egy C vagy D. Plasztikázásról meg szósem lehet, szal felejtsétek el, fogadjátok el magatokat és kész.
21:03-as, hogy mondanánk már egy idegen nőnek hogy hú de szép formásak a melleid, mindjárt le lennénk bunkózva.
Egyébként ez meg olyan jellegű probléma mint a férfiaknál a péniszméret, csak akkor lesztek boldogok és elégedettek ha megtanuljátok elfogadni magatokat.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!