Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Ciki ha 1 fiú 15...

Lányok! Ciki ha 1 fiú 15 évesen szűz? (értelmes válaszokat)

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 22:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tíz év múlva ESETLEG az lehet...
2011. jún. 5. 00:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát ha még 2 fiù
2011. jún. 6. 15:52
 13/17 fabijoe válasza:
Nem. Sőt: ötven év múlva sem ciki. Ha az lenne, nem lennének szerzetesek, vagy cikinek éreznék, hogy azok. Csak Te vagy, aki ebben a kérdésben dönthetsz, és csak akkor, ha felelősséggel vagy képes magadról és másokról dönteni. Ezt az érettséget mindenki más korban éri el, ezért nincsenek fix szabályok. Ha ilyen kérdés fölmerül, hogy "ciki-e", illetve, hogy "eléggé idős vagyok-e", akkor erre automatikusan az a válasz, hogy nem, még nem vagy eléggé érett hozzá (nem testileg, hanem emberileg).
2011. jún. 10. 09:48
 14/17 anonim válasza:

Egyáltalán nem ciki!

Én majdnem 18 voltam mikor elvesztettem, és örültem neki hogy addig vártam, mert azzal az emberrel történt, akit tényleg szeretek. És nem mellesleg a barátom 19 volt, és szintén szűz. Megvárta vele azt a lányt, akivel megéri elveszíteni, akibe tényleg szerelmes...

De mit jelent már a szerelem a mai "fiataloknak"??...

2011. jún. 10. 10:15
 15/17 anonim válasza:

Légy nagyon büszke rá,hogy nem tékozoltad el a legfőbb KINCSEDET!

Várd meg míg olyan partner jön aki igazán tudja becsülni!

Ne hidd hogy minden fiatal csak "arra " megy.

Nagyon sok boldogságot kívánok és találj rá az igazira, ne hamarkodd el!

2011. jún. 10. 14:13
 16/17 anonim válasza:
ismerősöm 19 és szűz... nem gáz :D
2011. jún. 20. 17:12
 17/17 anonim válasza:
nem..az a ciki ha nem..a lanyok hamarabb ernek igy egy 15eves lany kb. annyira fejlett mint egy 18eves fiu..ezert van az hogy a lanyok hamarabb elveszitik
2011. júl. 1. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!