Elmesélitek, hogy hogy volt az első együtlétetek?
17 voltam, ő 19.
4 hónap együtt járás után történt, sok mindent nem terveztünk meg, nem mondta ki egyikünk se, de tudtuk, hogy most fog megtörténni.
Jó volt, de fájt, nem bántam meg, de sok idő kellett hozzá, hogy tényleg élvezzem is a szexet.
Azóta is együtt vagyunk :)
22N
na a szép sztorik mellé írok egy nem annyira szépet is...
14 és fél voltam, ballagás után, Szépasszonyvölgy (Eger) fölötti szőlősben történt, elképzelhetetlenül részeg voltam, de meg volt előre beszélve. Nagyon fájt, mert a srácot magán kívül nem sok minden érdekelte főleg én nem. Két hete voltunk együtt. Nem éreztem korainak, de nagyon megbántam, mert abszolút nem érdemelte meg, ezt igazolta a rákövetkező 3 hónap is, utána se volt vele jó. Kicsit el is ment a kedvem az egésztől... De azóta hálistennek változtak a dolgok... (:
puszi 16/L
Én terveztem az asszony nem...kis butus volt még akkor:)
Holtel szoba, 2 hónapos együttlét után 16 évesen mind a ketten.
azóta 6 éve együtt:)
14 és fél évesen. 5 és fél hónap után a nem szűz 18 éves barátommal. Náluk voltunk. Most húsvétra leptem meg vele:D. Örült neki nagyon. Ő nem tudott róla meglepetés volt.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!