Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 éves lány vagyok. Milyen...

15 éves lány vagyok. Milyen volt az első szexuális élményed? Fájt nagyon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
szar volt az elsőőő mert fájt véreztem a 2dik jobb volt
2011. máj. 22. 14:29
 2/11 anonim válasza:
83%

én sajnos elhamarkodtam az elsőt. Nem is szerettem igazán azt, akivel megtörtént. Nagyon megbántam. Ezért fájt is. Utána szakítottam a sráccal, és nagyon féltem a következőtől, hogy fájni fog. Szerencsére az egy oylan emberrel történt meg, akit mindennél jobban szerettem, így egyáltalán nem fájt. A lényeg, hogy szeresd azt, akivel megteszed, és ha a srác gyengéd és elegendő előjáték van, akkor nem fog fájni. :)

18/L

2011. máj. 22. 14:30
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Nekem elég jó volt:) kicsit sem fájt, nem is véreztem... vagy legalábbis nem észrevehető mennyiségben:) el nem mentem, de attól még isteni érzés volt olyan közel lenni valakihez, akit a világon a legjobban szerettem már akkor is:) még most is azzal a sráccal vagyok, akivel megtörtént... és egyre jobban szeretem:)
2011. máj. 22. 16:07
 4/11 anonim ***** válasza:
47%

hát, én 13 voltam, a srác 17 akkor ismertem meg egy "falunapon" vidéken, asszem valahol szabolcs megyében.

Nem volt túl jó pasi, csak mersz vagy felelszet játszottunk, és azt kérdezte tőle valaki, hogy mekkora a farka, erre először mondta, hogy még nem mérte, mi meg mondtuk neki, hogy ilyet csak az mond akinek kicsi, szal legalább saccoljon, erre mondta, hogy 24 cm, mi meg nem hittük el.

Aztán késöbb este mondtam neki, hogy menjünk át hozzá, és lemérem :P

Nem sokat tévedett, 23 cm körül volt, és hát engem felizgatott, ezért rámásztam.

Igazából nem mondanám, hogy fájt,vérezni nem véreztem, mert előtte már sokszor masztiztam, kellemes érzés volt, elmenni nem mentem el, de aztán még falun voltam azon a héten, és többször titokban felszöktem hozzá szexelni, és egyszer el is mentem vele.

Azt hiszem Krisztiánnak hívták, de nem biztos.

Nem bántam meg, azóta is csak a nagy fasza jut eszembe :)

2011. máj. 22. 16:40
 5/11 anonim válasza:
100%

nekem az első alkalom nem volt jó, nem fájt, de sokat bénáztunk mert a pasi is szűz volt

ha vérzel ne ijedj meg elvileg normális. és ha az első nem is olyan jó, bele fogtok jönni :D

2011. máj. 22. 17:34
 6/11 anonim válasza:
100%

nekem nem fájt sőt jó volt. (akkor 16 éves voltam a pasi meg 31 de az most mind1)

18/L

2011. máj. 22. 22:20
 7/11 anonim válasza:
Sajnos elhamarkodtam az elsőt.14.-ik szülinapom után 1-2 nappal történt a dolog.A volt barátom akkor 20 volt.Nála történt a dolog,nagyon jó volt és az utána következők is,de megbántam a dolgot,mert később rájöttem ,hogy nem is szerettem őt igazán.
2011. máj. 27. 16:09
 8/11 anonim válasza:

Ez a válasz 56%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-22 16:40

Szerintem te fake vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerelem!!!!!!!4 ez a legfontosabb, semmi más.

1asokközül

2011. jún. 11. 22:06
 9/11 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy fake vagyok..miből gondolod ezt?
2011. jún. 12. 09:25
 10/11 anonim ***** válasza:

sztem nem te vagy fake, hanem a válaszoló:)

Elég jó volt:) egyáltalán nem fájt. a legelején 2-3 másodpercig kicsit kellemetlen volt, de nem fájt:) nem is vérzett.

2011. aug. 18. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!