Elakarom veszíteni. Megtegyem?
Figyelt kérdés
a volt barátom mondta h ő szívesen lefeküdne velem de nem tudom hogy odaadjam e neki a szüzességem
14/l
2011. máj. 17. 15:19
12/16 anonim válasza:
Nehogy! Egyébként meg csak röhögnének rajtad, meg elmondanának mindenfél k***nak az ismerőseid, osztálytársaid, barátnőid. Az osztálytársammal is ez történt...
14/l
13/16 anonim válasza:
Ne tedd. ha el jön az ideje tdni fogod kivel és mikor kell elveszíteni :) ez olyan dolog amit sose kapsz vissza
14/16 anonim válasza:
Ha nem vagy benne biztos, akkor ne!
15/16 anonim válasza:
Gyerekek... Nem vagytok ti normálisak... Mért jó az nektek hogy minél hamarabb túl legyetek rajta?!
Istenem...
Ezen felül azokat se értem meg akik ide jönnek... Én biztos nem itt dönteném el a helyedben hogy igen vagy nem... Hülyeség... Ahogy érzed... De 14 évesen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!