Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Világositsatok fel?! Szüz a...

Világositsatok fel?! Szüz a barátnöm mit tegyek és hogy?

Figyelt kérdés
sohasem volt dolgom szüz lánnyal de a mostani barátnöm az!6honapja járunk és keményen nyomjuk a pettinget,(orális,újazás..stb)s a farkammat is probálom használni a makkomat a hüvely bejáratához rakom s ingerlem + probálgatom be csusszantani!(a farkam az kb átlagos méret lehet 17-18cm hosszú illetve 6cm átméröjü lehet kb)de annyira szük nek tünik hogy olyankor azt hiszem h fizikailag lehetetlen lessz ide baraknom s nem is gazán megy mivel fájdalmas neki ha probálkozok.pedig rendessen be van nedvesedve,fel van izgulva az biztos!mit tegyek?ez normális?hogy rakjam be neki?sajnálom nem akarok neki fájdalmat okozni mert imádom.:)
2011. máj. 15. 18:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

olajalapú síkosítót használjatok, az sokkal jobb!!

igaz, hogy ahhoz nem lehet óvszert használni, de biztosan szed tablettát a barátnőd.

2011. máj. 15. 21:59
 12/18 A kérdező kommentje:
ő hát sajnos nem akar tablettát szedni....amivel nem eggyezek mivel tudom h az ovszer az nekem nagyon kényelmetlen s zavaró...de hát mit tegyek....ő a gumihoz ragaszkodik...:(
2011. máj. 16. 09:42
 13/18 anonim ***** válasza:

hát, ti tudjátok!

de vigyázz, a menzesze közepe tájékán inkább gumival se szexeljetek.

2011. máj. 16. 12:49
 14/18 A kérdező kommentje:
nem mi ö tudja...én boldog lennék ha szedné a bógyókat söt szivessen álnám mindig én az árát is...de ö nem akarja...hidd el nem valami nagy élmény azt a gumit rá gyömöszölni a kukimra.
2011. máj. 16. 12:53
 15/18 anonim ***** válasza:

jó, rendben, csak ne felejtsd el, hogy ha esetleg teherbe esik, akkor fizetheted a gyerektartást közel 20 évig vagy még tovább.

mert az ilyen lány, aki sz.rik a biztonságra, nem akarja beszedni a bogyót, ha baj van, nem akar időben nőgyógyászhoz menni a másnapi tablettáért, aztán nem akarja elvetetni.

kell ez neked?

nem tudom, hogy működtök ti, fiúk, de én (persze női aggyal gondolkodva) egyből kiszeretnék egy ilyen lányból, aki nem veszi komolyan ezt a cseppet sem komolytalan dolgot, mint a védekezés.

le nem feküdnék egy ilyennel, az biztos. mert más, ha betegség miatt nem szedhet valaki tablettát, de akinek valószínűleg semmi baja, ámde hallani sem akar róla, arról megvan a véleményem.

2011. máj. 17. 16:19
 16/18 anonim válasza:
szerintem nagyon FONTOS A SÍKOSÍTÓ hiszen nagyon hamar kiszárad a PUNCI az enyém is nagyon hamar kiszárad. szerintem a tabletta dolgot üjjetek le és beszéljétek meg. a gumi feltuszkolása sokszor nehezen megy és a lánynak is okozhat kellemetlen érzéseket nekem is nagyon sokszor okozott fájdalmat a gumi. különben+a tablettát sokkal könyebb bevenni mint a gumit feltuszkolni.én javaslom a tabletát és a síkosítót.MENSTRUÁCIÓS IDŐKBE NE SEXELJETEK ez az én tanácsom
2011. máj. 23. 14:42
 17/18 anonim ***** válasza:
na, megtörtént már a nagy esemény?
2011. máj. 23. 19:02
 18/18 anonim válasza:
Mi van neked a lábaid közt?! Téliszalámi? A 6 cm nagyobb, mint egy CD sugara (kb 5 cm) ! Igen, ÁTMÉRŐ! Egy átlagos fütykös is csak max. 3 cm!
2014. nov. 29. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!