Mit csinál a nogyogyász? Azért kérdezem mert most fogok menni eloszor!
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 16:12
11/13 anonim válasza:
Mindenképpen megkérdezi, hogy szűz vagyok-e? Azért, mert ahány éves vagyok, ebben a korban már nem nagyon szoktak azok lenni a lányok.
12/13 anonim válasza:
Tőlem nem kérdezte. Amúgy sztem azért kérdezik, akik megkérdezik mert akkor óvatosabban vizsgálnak meg
13/13 anonim válasza:
Mekkora baromságokat írnak itt egyesek komolyan. Az hogy hüvelyen vagy végbélen keresztül vizsgál, attól függ hogy szűz vagy-e. Nyilván egy 16 éves nem szűz lányt hüvelyen keresztül fog vizsgálni, mert pl kenetet máshogy nem is tudna venni. De egy 18+-os szűz lányt nem fog hüvelyen keresztül vizsgálni, sőt rákszűrést se csinál, és kenetet se tud venni, kizárólag tapintásos vizsgálatot csinál végbélen keresztül. Ez kicsit kellemetlen, de nem lehet belehalni.
19 vagyok, szűz és tavaly voltam nőgyógyásznál, szóval tuti úgy van ahogy írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!