Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ugye alapból szűk a hüvelyben...

Canyon kérdése:

Ugye alapból szűk a hüvelyben a hely. Az első behatolás után tágul az oké. de az a tágulás úgy is marad vagy x idő múlva a rugalmas hüvelyfal "visszamegy"? Szal ujra szűk lesz a hely?

Figyelt kérdés
és ezáltal újra fáj?
2011. máj. 11. 22:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Nah ez egy újabb olyan kérdés, amin még sohasem gondolkoztam.
2011. máj. 11. 22:53
 2/7 anonim ***** válasza:
hát nekem nem hiszem hogy szűkebb lett volna az első óta. Szóval nekem az első fájt egy kicsit, azóta viszont semmi.
2011. máj. 11. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Én szűz vagyok még és nem vagyok szűk egyáltalán és nagyon remélem, hogy nem fog még jobban kitágulni. Max a szűzhártya tűnhet szűknek.

Akiknek meg alapból szűk, azoknak biztos kicsit tágul az első szexnél, muszáj is, hogy beférjen.

2011. máj. 11. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy szűk lesz.

De miért fájna? Mármint, ha normális módon történik utána a szex, nem rohan le a párod, nem durván fog behatolni.

2011. máj. 11. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Miért, szerinted ha beledugsz vmit, akkor utána olyan marad a punci? Szted hogy nézne ki egy nő hüvelye egy gyerek után?

Nyilván összeszűkül.

2011. máj. 11. 23:14
 6/7 anonim válasza:
valamennyitr tágul,de nyugi nem veszélyes! de szülés után mindenkinek ajánlott a hüvely torna ami nagyon hasznos! de ha aggódsz,akkor hamar is elkezdheted!
2011. máj. 12. 00:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Inkább csak attól tartottam hogy visszaszűkül annyira, hogy úgy fáj a többi is mint az első. De ezek szerint nem :)
2011. máj. 12. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!