Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jó ötlet a 18. szülinapján...

Jó ötlet a 18. szülinapján "bepróbálkoznom" vagy inkább még várjak? (konkrétum!)

Figyelt kérdés

18 éves vagyok szűz,barátnőm hamarosan 18 szűz ő is, akkor leszünk eggyütt egy hónapja amikor betölti,volt már 1 petting sztem nem zavarta tulzottan8ugy éreztem élvezte is...) kicsit azért zavarba volt:)

én már ugye 1hónapja lettem annyi ő meg most, mind2 en 18 fölött lettünk + a szülinapja is, szóval szerintetek meg lehetne próbálni az elsőt vagy várjak,nemleszek e riasztó a számára?mert tényleg szeretem és nekem nem csak arra kell,de ezt már a pettingnél is megmondtam neki és végig figyeltem rá menyire csak lehetett(tulzottan is,ezen már nevetett xD )és én csak ettől félek h ez jönne le neki:S napi szinten találkozunk szal gyakran látjuk egymást,jól elvagyunk,hétvégente program,szal, jólvagyunk) köszi a választ

2009. márc. 11. 10:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

Én sosem vagyok józan... már ahogy te fogalmazol. Leírtam már egy párszor... nem ismétlem magam. Lepontozhattok a világ akkor sem így működik. Legalábbis az általam ismert világ semmiképpen.

A fiú önigazolást vár tőlünk arra, amire biológiai szükségletei késztetik, hogy meg tudja csinálni a csajt. Ők egy szerelmes pár. 18 évesek, elvileg felnőttek. Tudniuk kell mit akarnak.

Két eset lehetséges:

- A lány is benne van, mert szereti a fiút és nem akarja várakoztatni, illetve nem akarja megtagadni a jó magától.

- A lány nincs benne, szereti a fiút, csak telebeszélték a fejét a nagy várakozással.

Mire várjon? Nem 14 éves már. Tudnia kell, hogy az élete csak ezután kezdődik, akkor mire várjon?

A srác kedves, nem hinném, hogy az első után csak úgy otthagyja. De azt be kell látni, hogy szex kell neki. Minnél közelebb az esemény, annál éhesebb lesz. Ha szerencséje van, a lány is ilyen.

Ha nincs szerencséje, akkor még nem lesz kufirc.

Ezért írtam, hogy szexelhetnek is akár. Baj nem lesz belőle. Ha van esze a lánynak nem tagadja meg magától a jót.

Arra senki sem gondol, hogy mi van akkor ha a lány is akarja és a fiú meg a ti elbizonytalanításotok hatására pedig, inkább nem?

25/f

2009. márc. 11. 17:18
 12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. márc. 12. 15:19
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Habar en lany vagyok,17:18-as tokeletesen egyetertek veled...amugy nem most eloszor..
2009. márc. 12. 17:23
 14/19 anonim ***** válasza:

17:23 respect neked is! Egyre többen lesztek úgy látom.

Azokhoz a kevesekhez tartozunk akiket még erkölcsi normák szerint neveltek, tiszta és őszinte életre.

25/f

2009. márc. 12. 21:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Elösször pettingeljetek nyald ki és kényeztesd ha látod rajta hogy akarja akkor folytassátok vagy kérdezd meg tőle, hogy szeretné- e folytatni, mert az se jó ám ha egy csajt felizgatnak és utánna úgy otthagyják.De amúgy te is szűz vagy?Jól bírjátok én nem bírtam volna 18 éves koromig:D
2009. márc. 13. 01:14
 16/19 anonim ***** válasza:

szerintem még korai lenne, hiába hogy 18 évesek vagytok... ez csak egy dolog... meg csak 1 petting volt..ezis édes kevés... én a barátommal 5 hónapja vagyok együtt és kb egy hónaja pettingelünk, és messze is van még hogy lefeküdjek vele...

de nektek ez még korai, ha ennyire nem ismered a barátnőd érzéseit, akkor minek vágtok bele a közepébe??

ha már ismered hogy mi a jó neki, akkor kellenne próbálkoznod, mert nem csak neked kell hogy jó legyen, hanem neki is kell élveznie...

2009. márc. 13. 05:20
 17/19 anonim ***** válasza:
szerintem egy hónap, és egy petting után ez naon korai... én 5 hónapja vagyok együtt a barátommal, és kb 1 hónapja pettingelünk, és még nem most lex hogy lefexünk (én szűz vok, ő nem...). meg nektek még korai, mivel nem tudod hogy mi jó a barátnődnek, egy petting után ez nem derül ki.. szerintem... és először tapasztald ki hogy mi a jó neki, és necsak neked legyen jó a szex, hanem neki is kell élveznie...
2009. márc. 13. 05:25
 18/19 anonim válasza:
Add neki a saját faszod, és meglátod :)
2009. márc. 13. 17:00
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. márc. 14. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!