Jó ötlet a 18. szülinapján "bepróbálkoznom" vagy inkább még várjak? (konkrétum!)
18 éves vagyok szűz,barátnőm hamarosan 18 szűz ő is, akkor leszünk eggyütt egy hónapja amikor betölti,volt már 1 petting sztem nem zavarta tulzottan8ugy éreztem élvezte is...) kicsit azért zavarba volt:)
én már ugye 1hónapja lettem annyi ő meg most, mind2 en 18 fölött lettünk + a szülinapja is, szóval szerintetek meg lehetne próbálni az elsőt vagy várjak,nemleszek e riasztó a számára?mert tényleg szeretem és nekem nem csak arra kell,de ezt már a pettingnél is megmondtam neki és végig figyeltem rá menyire csak lehetett(tulzottan is,ezen már nevetett xD )és én csak ettől félek h ez jönne le neki:S napi szinten találkozunk szal gyakran látjuk egymást,jól elvagyunk,hétvégente program,szal, jólvagyunk) köszi a választ
Lehet, hogy az 1 hónap miatt még korai, de nem kizáró ok.
Kényeztesd, ahogy eddig, és igyekezz észrevenni a jeleket, hogy benne lenne e. Meg is kérdezheted tőle, de előtte érd el, hogy izzon a levegő, és teljesen izgalmi állapotban legyen.
Szerintem hanyagoljátok még.
18 éves létedre alig tudsz valamit a szexről és a női testről. Gondolom azt se tudnád, hogy neki mi a jó.
Pettingeljetek jó sokat. Egy 1 hónapos kapcsolatban még úgy is korai lenne a szex, hogy mindketten már rég elvesztették.
Ismerkedjetek csak egymás testével, ne hagyjátok ki ezt a részt, mert ha igen, az később nagyon vissza fog ütni. És megbánnátok mind a ketten..
Legyetek boldogok (:
ha a csaj szűz és csak 1 petting volt eddig, nem hinném h el tudná magát engedni teljesen. szerintem fájna neki a dolog, így pont a szülinapjáról nem egy kellemes emlék maradna meg. nem 100 h így van, de belegondolok h én már elmúltam 18 mikor elvesztettem, több mint 1 éves kapcsolattal és rengeteg pettinggel a hátam mögött és még úgy is nagyon fájt elsőre :(
én sokkal jobb ötletnek tartanék egy romantikus vacsorát (főzz neki vmi finomat, pl spagetti, pizza ezek nem olyan bonyolultak)aztán lesz ami lesz utána, de semmiképp ne te irányítsd az eseményeket, hidd el a barátnőd majd jelzi a készen áll rá.
sok sikert :)
Szerintem egy igazán szép "ajándék" illetve élmény lenne, ha érzitek annyira felkészülve magatokat. 18 évesek vagytok tudjátok mit akartok én úgy látom.
Hajrá!
25/f
EGY szál petting után durr bele??? Egy szűz fiú egy szűz lánynak???
Nem vagy te józan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!