Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Reális "ennyi idő" elteltével...

Reális "ennyi idő" elteltével hogy lefeküdjünk?

Figyelt kérdés

Barátommal 3 hónapja vagyunk együtt, távkapcsolat(100km)... hetente-kéthetente tudunk csak találkozni a távolság és az iskola miatt:S... Ő 18 és már nem szűz, én 16 és még szűz...:)

Fél év eltelte ideális hogy együtt legyünk már "úgy" is?:)

Petting volt már, szeretjük egymást, és nem olyan választ kérnék hogy: "ha megkérdezed akkor még lelkileg nem vagy felékszülve blabla"... tudom én magamról és készen állok-e vagy sem... csak arra vagyok kíváncsi hogy a korunkhoz és együtt töltött időnkhök képest reális-e a 6 hónap :)

2011. máj. 8. 21:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönjük szamo77d!

Igyekszünk:)

2011. máj. 8. 21:30
 12/19 anonim válasza:

Üdv. Kérdeznék a kérdezőtől :) Szóval. A barátnőm olyan idős mint te, és szűz szintúgy mint te. És ahogy láttam írtad, hogy a barátod viszont nem szűz, úgy ahogy (sajnos) én sem. Mi nagyon szeretjük egymást. Az a legjobb barátokból lett szerelem. Az egész életünket együtt fogjuk leéli. Na de arra vagyok kíváncsi, hogy te hogy viszonyulsz ahhoz a tényhez, hogy a barátod nem veled veszti el a szüzességét?

19/f

2011. máj. 8. 21:42
 13/19 anonim ***** válasza:
szerintem azért kevés, mert ti kb. 6 hónap alatt találkoztok annyit, mint más 3 hónap alatt (akik nem távkapcsolatban élnek)
2011. máj. 8. 21:44
 14/19 A kérdező kommentje:
Válasz a kérdezőnekXD .. hát bevallom őszintén mikor elmondta hogy ő már nem szűz ... kicsit érdekesen érintett..eleinte "zavart" hogy neki nem én leszek az első...de beláttam hogy ő Csak engem szeret... a régi kapcsolatát lezárta...és most már ez nem zavar... kicsit jobb is hogy ő már tapasztaltabb és teljes mértékben rá bízhatom magam mert tudom szeret és vigyázni fog rám :)
2011. máj. 8. 21:47
 15/19 anonim válasza:

Értem. Ez egy jó meglátás. Szabad megkérdeznem, hogy veszekedésetek volt ebből? És mennyi idő volt mire úgymond túlléptél ezen? Mert én őszintén mondom, bár lehetnék szűz. És mondjuk ha azt nézem, tapasztalt nem vagyok túlságosan, na de mindegy.

(a kérdező kérdezője) 19/f

2011. máj. 8. 21:52
 16/19 A kérdező kommentje:

Veszekedésünk soha nem volt ebből:) ... elgondolkodtam magamban és rájóttem hogy nem vonhatom konrkétan azért felelősségre mert ő nem szűz:)... mesélte hogy nem igazán volt felkészülve rá mert fiatal volt :S...

De engem mondom nem zavar hogy nem az... néha felmerül bennem...de mindig legyőzi az hogy eszméletlenül szeretem és bármit megtennék érte.. (L) :$

És persze fordítva úgyanez... :)

2011. máj. 8. 21:54
 17/19 anonim válasza:

Köszönöm válaszod :) És hogy a kérdésedre válaszoljak. Szerintem ne a nyár első napján. Ha tudjátok töltsétek együtt az egész nyarat, mert tényleg nagyon keveset vagytok együtt. A hat hónap az oké, azt mondom, ha a kevés együttléttel mindennapos telefon beszélgetés jár, tehát teljes a lelki összefonódás, akkor rendben van. Egy barátom meg a barátnője több mint hat hónap után tették meg. Ha tényleg szereted és ő is téged akkor nincs akadály. Ezt azért mondom, mert én nem szerettem úgy azt a lányt akivel együtt voltam, és bánom hogy vele voltam. Illetve azért mi a barátnőmmel még várni fogunk, mert még korainak érezzük, hogy 16 éves. Remélem tudtam segíteni.

(a kérdező kérdezője) 19/f

2011. máj. 8. 22:03
 18/19 anonim válasza:
Hello,alap 3 honap tul sok elso 3 het alat lekene mar :P termeszetesen itt csak olyan valaszokat kapsz hogy korai.. nem korai
2011. máj. 9. 00:38
 19/19 A kérdező kommentje:

"(kérdező kérdezője)" köszönöm ... :) nyilván nem az első nap persze :) természetes:) amúgy igen mindennap beszélünk telefonon vagy skype-on az msn meg alap szintén:D

Sok sikert neked is a barátnődhöz:) És sok boldogságot is egyben:) .. és ne feledd: a múlton már nem tudsz változtatni :) megtörtént megtörtént... "élj a mának és a jövőnek" <<< ezt ne felejtsd el :D

2011. máj. 9. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!