Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok mennyire ciki ha egy...

Lányok mennyire ciki ha egy 20 év körüli srác szüzességét egy 16-17 éves, tapasztaltabb lány veszi el? érdemes ilyenkor eltitkolni ha nem tartós kapcsolat?

Figyelt kérdés
ismertek hasonló sztorit?
2011. máj. 8. 14:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A másik oldalnak esetleg ciki. Ha már egy 16-17 éves lány merőben több tapasztalattal rendelkezik mint egy huszonéves srác... Jó "cikinek" egyiket s nevezném mégsem... mindenki akkor veszíti el a szüzességét amikor akarja... De az agyonvisszaszexelt 16 évesektől hányni tudnék. És nem a féltékenység beszél belőlem :)
2011. nov. 5. 21:07
 12/23 anonim válasza:
engem nem zavarna.
2012. máj. 30. 18:56
 13/23 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így voltam :)))) A lány vezetett be a dolgokba, és ő 16 volt én 23
2012. jún. 17. 18:35
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem komoly kapcsolatnál nem érdekelne, komolynál igen. Ott sem azért, mert "jajj béna lesz", hanem mert később fog rátörni a kangörcs, hogy még élni akar, meg stb, én viszont már nem. És ez gond lenne.
2012. jún. 17. 18:40
 15/23 A kérdező kommentje:

18:35-ös, mennyi partnere volt a lánynak?

alkalmi volt? hogy védekeztetek? kiderült végül, nem jött rá?

2012. jún. 17. 18:43
 16/23 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező. A lánynak előttem két partnere volt. Tudta, hogy én szűz vagyok/voltam. Belement, mert komolyan akartuk egymást... A vége az lett, hogy kb 1,5 évig együtt voltunk, de végül ő lépett le. Függetlenül attól, hogy cikinek éreztem, örültem, hogy elmondtam és annak is, hogy ő volt az, aki bevezetett a dolgokba.
2012. jún. 17. 18:55
 17/23 anonim ***** válasza:
Egéybként szerintem ha nem tartós, akkor meg nyugodtan meg is mondhatod, sokat úgy sem fog zavarni....Add elő, hogy azért nem vagy teljesen tapasztalatlan... ;)
2012. jún. 17. 19:05
 18/23 anonim ***** válasza:

Nőtől függ. Sok nő nem szeret első partnere lenni fiúknak, ez egyáltalán nem úgy van, mint fordítva.

Vannak nők, akiknek viszont inkább ez az anyai ösztöneiket hozza elő. De ez ritkább.

Mivel a lány fiatal és mégis "tapasztalt" ezért az ő esetében inkább az előbbire tippelek.

Nyugodtan titkolt el, valószínűtlen (bár előfordulhat), hogy észre fogja venni.

Az is egy lehetőség, ha azt mondod, hogy voltál már nővel, de csak egy pár alkalommal.

2012. jún. 18. 01:24
 19/23 anonim ***** válasza:
Amúgy ennél sokkal durvább sztorik is vannak, pl. huszonsok évesen k-urvázás útján először szexelő fiúk.
2012. jún. 18. 01:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Ennél durvább az lesz, ha én 24 évesen az első csókomat prostituálttal fogom megejteni, márpedig valószínűnek tartom, hogy így alakul.
2012. júl. 7. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!