Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem tesója megtetszett, nagyon ciki? Vagy lehet belőle kapcsolat?
Nem ciki .
Az a ciki ha tesód exe tetszik meg :)
mekkora gyökér vagy utolsó :D jössz itt a pszichológiai f@szságaiddal :D omg ...
kérdezőnek üzenem , kiváncsi lennék te mit szólnál ahhoz , ha a volt barátod jönne össze esetleg a hugoddal vagy a nővéreddel ( már ha van tesód )
Én személy szerint elég szarul érezném magam ha meglátnám a bátyjámat a volt nőmmel ...
Eleve szerintem te is tudod a választ , hogy ez elég gázos , de megerősítésre vársz , hogy nem áh .. ez mindennapos dolog és a sok idi.ta még meg is erősít ebben , hogy " nem értem ha két ember szereti egymást akkor mi itt a gond " ....
jó akkor vonatkoztassunk el a pszichológiától , mint átlag ember te , hogy viselnéd , ha a volt barátnőd összejönne tegyük fel a bátyjáddal ... szerintem attól függetlenül , hogy a pszicho vaker nagyon megy elég szarul .. mint ahogy szerintem minden normális ember ..
egyébként , hogy nem rendelkezem tapasztalattal ezt abból sikerült leszűrni , hogy szerintem "gáz" ha a volt barátnőm összejön a tesómmal ? hát valóban hálistennek még ilyen tapasztalattal nem rendelkezem , de ettől függetlenül elmondhatom , hogy volt már jónéhány komoly kapcsolatom , tehét úgygondolom , hogy rendelkezem kellő tapasztalattal ..
Ez az oldal erről szól, hogy szerinted gáz, más szerint meg nem gáz.
Ennyi.
Nem kéne ezért káromkodni.
Mást meg ugyanez a helyzet nem zavar. Ő a "faaaasssszzz-ság-nélküli pszichológiát műveli.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!