Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha nem volt petting, akkor...

Ha nem volt petting, akkor fájni fog az első együttlét?

Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 17:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hát én nem nagyon.... valahogy engem ez a nyeli fali nem igazán vonz... lehet velem van a baj de valahogy nemigazán lennék benne....
2009. márc. 11. 19:22
 12/17 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem hogy eddig miért nem volt még petting?Esetleg ő nem akarta vagy te?Vagy nem engedted?Szerintem a petting az csodálatos, amikor megismeritek egymás testét vagy amikor felizgatjátok egymást...

A szüzesség elvesztése alapból fáj és néha vérzik is de annyira nem, hogy belehalj.Én amikor úgy áltam hozzá elösször, hogy fájni fog nem is sikerült betenni,begörcsöltem és nem ment pedig elötte volt petting is.A következő alakalomnál már annyira fel voltam izgulva, hogy el is felejtettem, hogy fájhat és csak akkor vettem észre, hogy mi is történt amikor egy "kis" szúró fájdalmat éreztem.Ha nem pettingeltetek még soha akkor nagyon fog fájni és valószínű hogy nagyon fogsz vérezni is.

2009. márc. 13. 01:29
 13/17 anonim válasza:
Nekem például egyáltalán nem fájt az első!:) De még a többi sem!
2009. márc. 13. 13:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát én nem engedtem még:S félek is tőle meg minden:S
2009. márc. 14. 10:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Mind hülyeség amit itt írnak sokan! Annyit mondok hagyd magad a barátod úgy is tudja mit cselekedjen, fölösleges félni...főőőleg ne a pettingtől...ha ő beakar nyúlni a bugyidba hát csak rajta nehogymár ezt az élvezetet vond meg pont magadtól...
2009. márc. 14. 14:45
 16/17 anonim ***** válasza:
szia.ki lehet birni az első együtt létet !nekem is fájt 1-2 percig de utána meg már simán ment minden!16 éves csaj
2009. ápr. 28. 20:45
 17/17 anonim válasza:
Ha rendesen felizgulsz akkor is fog egy nagyon picikét fájni.. :)) de ez semmiség! Tapasztalat.
2009. jún. 17. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!